ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - serial killer : Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ποινή στα δικαστικά χρονικά του νησιού

Κύπρος - serial killer : Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ποινή στα δικαστικά χρονικά του νησιού

Στις 24 Ιουνίου θα βρεθεί ενώπιον του Κακουργοδικείου, ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος.

Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε σήμερα (21/06) ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, γνωστός και ως «Ορέστης».

Ο κατά συρροή δολοφόνος θα οδηγηθεί στο Κακουργιοδικείο στις 24 Ιουνίου, έχοντας να αντιμετωπίσει κατηγορίες για επτά φόνους εκ προμελέτης, πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Ο 35χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση και θα μεταφερθεί στις Κεντρικές φυλακές. Όπως σημειώνει ο «Φιλελεύθερος», η κατηγορούσα Αρχή αναφέρθηκε στη σοβαρότητα των αδικημάτων, παρουσιάζοντας στο δικαστήριο τις καταθέσεις του από τις 25/04 και τις 19/06 όταν και παραδέχτηκε τους επτά φόνους. Είναι σοβαρά τα αδικήματα και υπάρχει ο κίνδυνος να διαφύγει, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ο 35χρονος, που έφτασε για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ​​​​​συνοδευόμενος από το ΕΑΟ, δεν έφερε κάποια ένσταση στην απόφαση του Δικαστηρίου.

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ποινή στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου

Μετά την ομολογία του αλλά και την ανεύρεση των σορών των θυμάτων, ο 35χρονος θα είναι ο πρώτος κατηγορούμενος στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου που θα έρθει αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής.

Όπως σημειώνει ο «Φιλελεύθερος», μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί στη χώρα, ήταν τα πέντε φορές ισόβια και αφορούσε τους δράστες του πενταπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου - Τι συνέβη

Σοκ: Σατανιστής σκότωσε την 14χρονη φίλη του

Σχετικές ειδήσεις