ME TO N & ME TO Σ

Όσο κουκουλώνετε το θέμα του βιασμού, εμείς θα ξεκουκουλώνουμε!

Όσο κουκουλώνετε το θέμα του βιασμού, εμείς θα ξεκουκουλώνουμε!
Γελάω. Γελάω για να μην κλαίω. Και εξοργίζομαι. Γιατί είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Ντροπή.
Pixabay

Γελάω. Γελάω για να μην κλαίω. Και εξοργίζομαι. Γιατί είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Ντροπή.

Από την ώρα που έσκασε το θέμα του βιασμού της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, έχει ξεκινήσει μία επική προσπάθεια ώστε ο κόσμος να μην ασχολείται με το βιασμό αλλά με όλα τα υπόλοιπα.

Σήμερα δε (18/1) αν κάνεις μια βόλτα στο διαδίκτυο το πρώτο θέμα για τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ο βιασμός του 24χρονου κοριτσιού αλλά ότι βρέθηκε η απάντηση για τον… απόκοσμο ήχο που ακουγόταν στην πόλη. Ντρέπομαι. Αλήθεια ντρέπομαι…

Ντρέπομαι γιατί έτσι δίνουμε τροφή στους… δικαστές του twitter να τσουβαλιάζουν όλο τον κόσμο. Κι αυτόν που κουκουλώνει κι αυτόν που δεν κουκουλώνει.

Ντρέπομαι γιατί κάποιοι από εμάς είναι γονείς και σίγουρα αυτό που (θα έπρεπε να) τους απασχολεί είναι ότι κάποιοι αλήτες μέθυσαν, χαπάκωσαν και βίασαν ένα κορίτσι και όχι ο… απόκοσμος ήχος.

Ντρέπομαι γιατί ξαφνικά το πρώτο θέμα είναι το ποιος έχει δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη ή αν κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και όχι ο βιασμός. Με όλο τον σεβασμό προφανώς προς την Ιωάννα και με όλη την αηδία μου για αυτόν τον γελοίο (όποιος κι αν είναι) που θεώρησε μαγκιά να ανεβάσει ένα βίντεο για να το παίξει καμπόσος… Ξεφτίλας είσαι. Μόνο.

Ντρέπομαι γιατί έτσι στο τέλος θα μας φτύνει ο κόσμος και εμείς θα λέμε ότι βρέχει…

Λοιπόν για να τελειώνουμε… Όσο κάποιοι επιχειρούν να θολώσουν τα νερά, να ξεχαστεί το θέμα και να περάσει η μπόρα και να κουκουλώσουν το βιασμό, κάποιοι θα ξεκουκουλώνουμε, γράφοντας και μιλώντας για τον ΒΙΑΣΜΟ και όλο αυτό το «σύστημα» που μέχρι και προχθές συνέχιζε να λειτουργεί. Και θα καλούμε, θα αναγκάσουμε αν χρειαστεί τις Αρχές να βρουν τους δράστες (ΟΛΟΥΣ) και να τους τιμωρήσουν…

Α! Κι εσείς οι «νταήδες» που απειλείτε το κορίτσι, ένα πράγμα αποδεικνύετε. Τον φόβο σας. Καλά κάνετε και φοβάστε… Γιατί ο χρόνος σας τελειώνει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του «περίεργου» ήχου στα Μετέωρα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα