MEDIA

Τηλεοπτική βόμβα! Δεν φαντάζεστε σε ποιο κανάλι πάει η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» της (pics)

Τηλεοπτική βόμβα! Δεν φαντάζεστε σε ποιο κανάλι πάει η Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» της (pics)

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε το «Πακέτο» της από τον Alpha και μετά από 14 χρόνια οδεύει προς άλλα μονοπάτια.

 
 

Η συνεργασία της παρουσιάστριας τον Alpha μετράει πολλά χρόνια, καθώς το «Πάμε πακέτο» προβαλλόταν για δεκατέσσερις ολόκληρες σεζόν με επιτυχία ακόμα και όταν άλλαξε ώρα και μέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θα βρεθεί εκτός Alpha, καθώς η πρόταση που φέρεται να της έχει γίνει από το κανάλι δεν έγινε αποδεκτή από την ίδια.


Το περιοδικό TV Έθνος αναφέρει: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ Βίκυς Χατζηβασιλείου και Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου. Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.


Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Η παρουσιάστρια όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την μικρή οθόνη αφού θα την δούμε σε άλλο σταθμό με την εκπομπή της.

Πού;

Πηγή: gossip-tv.gr