MEDIA

Στέφανος Κοκολογιάννης: Aποκάλυψε τι έκανε το έπαθλο των 200.000 ευρώ από το Mission

Στέφανος Κοκολογιάννης: Aποκάλυψε τι έκανε το έπαθλο των 200.000 ευρώ από το Mission

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι Mission πριν από 16 χρόνια ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη,«Μεσάνυχτα»!

Ο νικητής του Mission, 16 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι, μίλησε για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, αλλά και τι έκανε το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα δει το τρέιλερ του Mission στην τηλεόραση και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή, οπότε έστειλα μια φωτογραφία μου κι ένα “φτωχό” βιογραφικό μου. Απ’ ότι μου είπε μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος που κάναμε λίγη παρέα, τους κέντρισα το ενδιαφέρον και είπαν ας το βάλουμε στους 500, οι συμμετοχές είχαν φτάσει 20.000. Ο Μικρούτσικος μου είχε πει αργότερα πως “όταν ήρθες και σου κάναμε συνέντευξη, ξέραμε ότι θα είσαι εσύ το φαβορί και ο νικητής”».

Και τόνισε: «Όταν δήλωσα συμμετοχή δεν είχα στο μυαλό μου το χρηματικό έπαθλο. Προέρχομαι από οικογένεια που ήμασταν καλά οικονομικά, δουλεύαμε πολύ και δεν με ενδιέφερε το χρηματικό έπαθλο τότε. Εγώ είχα πάντα υψηλά ποσοστά, κάθε Κυριακή έπαιρνα 80% από τον κόσμο και οι άλλοι 11 μοιραζόντουσαν το υπόλοιπο 20%, αλλά δεν μας έλεγαν τα ποσοστά».

Και δήλωσε ο Στέφανος Κοκολογιάννης: «Σχεδόν τα μισά χρήματα από το έπαθλο τα έκανα δώρα, πάρε εσύ, πάρε κι εσύ… Έκανα, βέβαια, και κάποια δώρα που δεν θα έπρεπε. Και με τα υπόλοιπα που μείνανε, βοήθησα λίγο τον εαυτό μου, τις επιχειρήσεις μου τότε.»

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Πηγή: Gossip-tv.gr