MEDIA

Έρωτας μετά: Ο Μιχάλης θύμα απαγωγής - Απίστευτες στιγμές αγωνίας

Έρωτας μετά: Ο Μιχάλης θύμα απαγωγής - Απίστευτες στιγμές αγωνίας

Έρωτας μετά: Στιγμές αγωνίας – Ο Μιχάλης θύμα απαγωγής! Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha. 

Η περιπέτεια του Χρήστου και της οικογένειας του δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς, ο Μιχαλάκης πέφτει Θύμα απαγωγής.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί πώς, ενώ σημαίνει συναγερμός για τον εντοπισμό του, ο απαγωγέας του μεταφέρει τον μικρό στην Άννα.

Μετά την εξαφάνιση της Αννας, προτεραιότητα του Χρήστου είναι τα παιδιά του και η ασφάλεια τους, καθώς η υπόθεση ενέχει πολλούς κινδύνους για όλους. Κανείς δεν ξέρει ποιον πρέπει να εμπιστευτεί και ποιον όχι και όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια ο μεγαλύτερος φόβος του Χρήστου γίνεται πραγματικότητα.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει ο μικρότερος γιος της Άννας, ο Μιχαλάκης. Ο μικρός εξαφανίζεται ξαφνικά τη στιγμή που παίζει αμέριμνος στην παιδική χαρά. Όταν γίνεται αντιληπτή η απουσία του, σημαίνει συναγερμός. Ο Χρήστος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ψάχνει παντού τον γιο του, ενώ όλοι βρίσκονται στο πλευρό του. Αμέσως ειδοποιούν και την Αστυνομία και οι έρευνες ξεκινούν. Ο εγκέφαλος της απαγωγής του Μιχάλη δεν είναι άλλος από τον Λεγάτο.

Έτσι, όση ώρα όλοι ψάχνουν τον μικρό, ο Λεγάτος φέρνει τον Μιχαλάκη στην Άννα. Η τελευταία συγκλονίζεται από την εικόνα και την αγκαλιά του μωρού της. Η χαρά της, όμως, δεν κρατά πολύ, καθώς πολύ γρήγορα ο Λεγάτος παίρνει ξανά τον μικρό. Παράλληλα, ο Χρήστος περνάει εφιαλτικές στιγμές φτιάχνοντας, τα πιο άσχημα σενάρια.

Ο ίδιος, όμως, επιστρέφοντας στο σπίτι, έκπληκτος διαπιστώνει πως ο γιος του βρίσκεται εκεί. Ολοι αναστατώνονται, ενώ οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκουν DΝΑ της Άννας στα ρούχα του μωρού. Έπειτα, μάλιστα, από εξονυχιστική ανάλυση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μιχαλάκης, όπως και από τις γύρω περιοχές και κοντά στο σπίτι του Χρήστου, ο Τόνι εντοπίζει μια γυναικεία φιγούρα που έχει το μωρό αγκαλιά. Αυτή η φιγούρα δεν είναι άλλη από την Αλίκη.

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Πηγή: Gossip-tv.gr