MEDIA

Οργή Χατζηνικολάου: Να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις

Οργή Χατζηνικολάου: Να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις

Ποια δημοσιογράφος έκανε έξαλλο τον γνωστό παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1; Τι της απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου; 

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και ο Χατζηνικολάου είναι έξαλλος διότι διαφωνούσε με αυτή την απόφαση.

Στο δημοσίευμα αυτό, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το δημοσίευμα ήταν της Τίνας Μεσσαροπούλου και ανέφερε ότι η απόφαση για να προβάλλεται το δελτίο στις 19:00 «πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου». Παράλληλα, εμφάνιζε δυσαρεστημένο τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η κυρία Τίνα Μεσσαροπούλου


Μόλις ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβασε τη σχετική ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθάρισε: «Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

H Mεσσαροπούλου απάντησε στον Χατζηνικολάου με σχετική ειρωνία:

«Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη για την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου. Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

Δείτε τα σχετικά tweet

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Ο εφιάλτης είναι εδώ: Πιθανά τοπικά lockdown και αναβολή έναρξης της σχολικής χρονιάς

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr