MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δραματικές εξελίξεις - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δραματικές εξελίξεις - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στις οθόνες μας τις επόμενες ημέρες.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σαρώνουν και φέτος στους πίνακες τηλεθέασης με τις εξελίξεις που έρχονται στην αγαπημένη σειρά να προκαλούν σοκ!

Στις «Άγριες Μέλισσες» της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, η Ελένη καταφέρνει προς το παρόν, να αποφύγει την άμβλωση, αλλά ο δαιμόνιος Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Ανακαλύπτει την ύπαρξη της «θείας Ελένης» και θέλει να τη δει. Ο καινούριος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, Αλέξης Γραμματικός, επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις το Διαφάνι και τα προβλήματα του Δούκα κάθε άλλο παρά τελειώνουν.

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως η επίσκεψη μιας νεαρής κοπέλας και φίλης της Ανέτ ίσως βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι πράξεις του Βόσκαρη φαίνεται να γυρνάνε εναντίον του και το τέλος της τυραννίας του πλησιάζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ-spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» στις «Άγριες Μέλισσες» ο Βόσκαρης θα καταφέρει να «πάρει» το παιδί από την Ελένη, καθώς θα την κοιμήσει χωρίς τη θέλησή της και θα κάνει την επέμβαση ο γιατρός της φυλακής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Κωνσταντής θα ανακαλύψει τη Δρόσω στην Τρούμπα και θα το πει στην Ελένη που θα έχει τότε αποφυλακιστεί. Η Δρόσω καταλήγει στο πεζοδρόμιο, αλλά θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Διαφάνι για να κάνει το μεγάλο restart της ζωής της. Ο Δούκας παθαίνει καρδιακή προσβολή και περνάει πολύ δύσκολα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν-Μακρόν: Τι κρύβει η άγρια κόντρα – Το Charlie Hebdo, το Ισλάμ και η ανατολική Μεσόγειος