MEDIA

Ρούλα Κορομηλά: Όλη αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην TV

Ρούλα Κορομηλά: Όλη αλήθεια για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην TV

Αυτές είναι οι σκέψεις της Ρούλας Κορομηλά και τις αποκάλυψε πρόσωπο - έκπληξη!

Το όνομά της έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες αλλά και τις πρώτες τηλεοπτικές επιτυχίες για την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Μπορεί η ίδια να απουσιάζει πλέον από τη μικρή οθόνη, ωστόσο εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα media.

Η Ρούλα Κορομηλά, συνεχίζει να απασχολεί, μιας και το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στις οθόνες μας με νέα εκπομπή. Κάτι που μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει για τα επαγγελματικά της βήματα.

Η τελευταία μάλιστα τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν την περσινή σεζόν, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι αποκαλύψεις ωστόσο ήρθαν δια στόματος Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star, "Στη Φωλιά των Κου Κου". O παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά και στις φήμες γύρω από το όνομά της.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως συζητά με την παρουσιάστρια η οποία δεν απορρίπτει κάτι, αρκεί να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με ένα πρόγραμμα διαφορετικό σε σχέση με αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει κάνει τηλεπαιχνίδι, μεσημεριανή ή κοινωνική εκπομπή. Δεν έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα που θα μπορούσε να τα απογειώσει», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο ίδιος ανέφερε ωστόσο πως η Ρούλα θα επιστρέψει εφόσον βρεθεί ένα νέο πρόγραμμα για εκείνη στο οποίο θα ήθελε να δώσει όλο της τον εαυτό, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό.