MEDIA

Καράβας: «Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του» (vid)

Καράβας: «Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του» (vid)

Ο κριτής του GNTM, έδωσε την δική του απάντηση σε εκείνους που τον κατηγόρησαν για την απόφαση να αναδείξει νικητή του challenge τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Το «ρε φίλε» εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο να σε θεωρούν φίλο τους. Τα παιδιά, λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι, μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι coach μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης, είσαι και στο να προφυλάξεις κάποιον, ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό.

Το να έχεις την ελευθερία του λόγου είναι απόλυτα σεβαστό, κατανοητό. Βάσει αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά θα πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει που σταματάει η ελευθερία του λόγου του και πού ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου, όπου έχει κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες. Η ηλικία είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά από εκεί και πέρα, ο κόσμος έξω σε πραγματικές συνθήκες είναι ζούγκλα» είπε ο Γιώργος Καράβας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου και ήταν καλεσμένος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα