MEDIA

Στεφανίδου: «Δεν υπάρχει καμία ζώνη πια που να μην είναι ανταγωνιστική»

Στεφανίδου: «Δεν υπάρχει καμία ζώνη πια που να μην είναι ανταγωνιστική»

Σε νέα εκπομπή και νέα τηλεοπτική στέγη θα βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου από τη Δευτέρα (7/12).

Το Τ Live έρχεται δυναμικά στους δέκτες μας σε καθημερινή βάση στη ζώνη 11:00-13:00 με ενημερωτικό χαρακτήρα και την υπογραφή της γνωστής δημοσιογράφου, Τατιάνας Στεφανίδου, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Star.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του ALPHA «Pop Up» λίγο πριν από την πρεμιέρα της σχετικά με το νέο της ξεκίνημα.


«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη και έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες και πώς αν ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω. Στον ALPHA εντάχθηκα στην ενημέρωση εκεί από όπου ξεκίνησα. Νιώθω σαν το σπίτι μου».

Τι δήλωσε για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στον τηλεοπτικό στίβο;

«Δεν υπάρχει καμία ζώνη πια που να μην είναι φουλ ανταγωνιστική γιατί τα κανάλια είναι πέντε και δεν υπάρχουν κενά. Οπότε όπου και να προβληθεί η εκπομπή πάντα κάποιος θα είναι απέναντι», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Όσο για την απουσία της από την τηλεόραση, ανέφερε:
«Το διάστημα που έμεινα εκτός, δεν μου είχε λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές γιατί επειδή το κάνω 27 χρόνια είχα τεράστια ανάγκη αποτοξίνωσης. Αλλά καμιά φορά λένε ότι κανείς πρέπει να αδράξει την ευκαιρία. Ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον Alpha και το είχα προσπαθήσει κιόλας, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος έχει ένα κοινωνικό προφίλ και μια προσέγγιση και επαφή με την κοινωνία που ταιριάζει σε αυτό που εγώ είμαι ως δημοσιογράφος. Αυτή τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει.»!

Δείτε ένα απόσπασμα εδώ: