MEDIA

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κινδύνεψε να πεθάνει λόγω… δίαιτας με ψάρι!

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κινδύνεψε να πεθάνει λόγω… δίαιτας με ψάρι!
AP PHOTO

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς περιέγραψε πώς βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο λόγω διατροφής που έκανε με βάση το ψάρι.

Όπως αποκάλυψε ο 46χρονος τραγουδιστής κατάφερε να γλιτώσει επειδή η σύζυγός του επέμεινε να επισκεφθεί κάποιον γιατρό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να γλιτώσει τη δηλητηρίαση.

«Έτρωγα ψάρι δύο φορές την ημέρα και ο γιατρός μου είπε ότι είχαν την υψηλότερη ποσότητα υδραργύρου στο αίμα που είχε δει ποτέ» αποκάλυψε ο Γουίλιαμς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

O Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός τουAP PHOTO

Όσο για την πρώτη του αντίδραση μόλις άκουσε τα άσχημα νέα; «Σκέφτηκα ότι κέρδισα. Έτσι λειτουργεί το εγώ μου. Μου είπατε ότι είχα το υψηλότερο ποσοστό; Σας ευχαριστώ, κατάφερα να κερδίσω το βραβείο του υδράργυρου» δήλωσε ο Γουίλιαμς.

«Ο μοναδικός λόγος που έκανα εξετάσεις ήταν γιατί η γυναίκα μου είναι νευρωτική και με βάζει να κάνω κάθε λογής εξετάσεις συνέχεια. Δόξα τω Θεώ πάντως. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει δηλητηριασμένος από υδράργυρο και αρσενικό» συνέχισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ο Γουίλιαμς ευχαρίστησε δημόσια την σύζυγό του, Άιντα, επειδή του έσωσε την ζωή.

«Σκέφτομαι τα τελευταία 15 χρόνια στο πλευρό της Άιντα και βλέπω ότι μου έδωσε μια νέα ζωή» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες με έναν στενό του φίλο να επιβεβαιώνει την εξομολόγησή του προσθέτοντας ότι «ο Ρόμπι ήταν σε άθλια κατάσταση πριν να γνωρίσει την Άιντα και να ξεκινήσει μια οικογένεια μαζί της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λινού στο Newsbomb.gr: Σημαντικό το πότε θα έρθει το εμβόλιο - Ανοσία με εμβολιασμό άνω του 70%