MEDIA

My Style Rocks: Η τελική εξάδα και η δυσκολία των φιναλίστ πριν την ανάδειξη του νικητή!

My Style Rocks: Η τελική εξάδα και η δυσκολία των φιναλίστ πριν την ανάδειξη του νικητή!

My Style Rocks: Όσα αποκάλυψε ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Άλλος ένας κύκλος του My Style Rocks ολοκληρώνεται με επιτυχία αυτή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η Κατερίνα Στικούδη και οι τρεις κριτές, έχουν ετοιμάσει ένα λαμπερό Gala για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Love it", όπου και μίλησε για τη φετινή δυσκολία του ριάλιτι αλλά και την εξάδα με τους φιναλίστ του My Style Rocks.

«Είναι πάρα πολύ απαιτητικό το παιχνίδι και πραγματικά δεν φαίνεται. Όταν κάθεσαι από το σπίτι σου και βλέπεις απλά ένα αποτέλεσμα, ενός ανθρώπου ντυμένου, λες "δεν μπορούσε να βάλει ένα άλλο παπούτσι και έβαλε αυτό;", ο διαγωνιζόμενος όμως έχει κάνει τόσο κόπο... Ειδικά με όλα όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα με τα καταστήματα να είναι κλειστά και κάποια κούριερ να μην παραδίδουν ποτέ. Ήταν δύσκολη η διαδικασία και ειδικά η τελευταία περίοδος», ανέφερε για την περίοδο της πανδημίας και το ριάλιτι.

Σχετικά με τους φιναλίστ, ο Στέλιος Κουδουνάρης παραδέχτηκε...

«Χαίρομαι γιατί έμεινε μια εξάδα με αρκετή ποικιλία, ποικιλία χαρακτήρων και στυλ ώστε να μην είναι αναμενόμενο το αποτέλεσμα».

Μάθετε περισσότερα για τον τελικό του My Style Rocks στο παρακάτω βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθολικό lockdown και στην Κοζάνη - Αυτά είναι τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ