Photos & Video

MEDIA

Γρηγόρης Βαλτινός: Τα θέατρα, ο κορονοϊός και η «κακοποίηση» της τέχνης!

Γρηγόρης Βαλτινός: Τα θέατρα, ο κορονοϊός και η «κακοποίηση» της τέχνης!

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που βιώνουν οι ηθοποιοί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τους τελευταίους μήνες.

Η συνέντευξη ξεκίνησε λέγοντας ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο θεατής αισθάνεται στη θεατρική αίθουσα μία ομαδικότητα, μία συντροφικότητα, μία επικοινωνία. Αυτό είναι το χειροκρότημα. Γίνεται μία τεράστια έκπτωση. Δεν θα παθαίνανε τίποτα να μέναμε και 5 μήνες χωρίς θέατρο διότι ο κόσμος θα επέστρεφε με μεγαλύτερη λαχτάρα. Επιλέγω αυτό, λοιπόν, από το να κακοποιήσω την τέχνη μου».

Όσο για την καριέρα του που συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της θεατρικής σκηνής όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: «Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα. Αντιμετωπίζω όλα τα πράγματα με μία ταπεινότητα. Αντί να πάρω αέρα, τρόμαξα».

Για τη σχέση του με την τηλεόραση εξομολογήθηκε πως την εκτιμά ιδιαίτερα γι αυτό είναι αρκετές φορές αυστηρός μαζί της.

Τέλος, όσον αφορά τον γιο του Νικηφόρο που ακολουθεί το επάγγελμα του πατέρα του και κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική αποκάλυψε πως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την επιλογή του αυτή, καθώς δεν ήθελε να ακολουθήσει την ηθοποιία με τίποτα!

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: « «Δεν ήθελα γιατί είναι μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, απαιτεί θυσίες. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Και στα παιδιά των γνωστών ηθοποιών ο ανταγωνισμός είναι κυρίως με τους γονείς», εξήγησε.».

Δείτε το video.