MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (25.01) την πρώτη ασυλία - Η αλλαγή που δεν περιμέναμε

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (25.01) την πρώτη ασυλία - Η αλλαγή που δεν περιμέναμε
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Μεγάλη μάχη για την ασυλία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μια αλλαγή έρχεται να ανατρέψει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Χτες στο ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με την μπλε ομάδα να καταφέρνει τελικά να επικρατήσει με 10 – 9 έναντι των κόκκινων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο. Μια γευστικότατη πίτσα!

Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι κόκκινοι ήταν εξαιρετικοί και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν!

Σήμερα Κόκκινοι και Μπλε μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα... ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να πάνε στην... κάλπη στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor!

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η νίκη θα πάει λοιπόν ξανά στους μπλε! Παρά το γεγονός ότι οι κόκκινοι ενισχύθηκαν και έδειξαν πως μπορεί να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο Survivor. Ειδικότερα η προσθήκη της Μαριάνθης Κάσδαγλη δείχνει να τους δυναμώνει αρκετά...

Στους μπλε, από την άλλη, η Βαλέρια Χοψονίδου δεν δείχνει τόσο έτοιμη να προσφέρει αγωνιστικά, όμως, παρουσιάζεται σίγουρη πως θα καταφέρει να ξεχωρίσει στο Survivor και να βοηθήσει τόσο τον εαυτό της όσο και την ομάδα της.

Αυτό που έχει φέρει πάντως μεγάλη αλλαγή στο Survivor, είναι η απόφαση για να διαφοροποιηθεί ο τρόπος που γίνεται η ψηφοφορία των τηλεθεατών. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες...

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σημερινό Survivor Spoiler για τους νικητές της πρώτης ασυλίας κι αν οι μπλε θα συνεχίσουν την... πελατειακή σχέση που έχουν με τους κόκκινους στα αγωνίσματα.

Ενδιαφέρον, επίσης, θα έχουν και οι αντιδράσεις νικητών και χαμένων αφού στο τελευταίο αγώνισμα είδαμε προκλητικούς πανηγυρισμούς, ατάκες - φωτιά και πικάρισμα που ήδη έχουν φέρει αρκετή ίντριγκα ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Δείτε πότε «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις