MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (01.02) – Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (01.02) – Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: «Γεμάτο» επεισόδιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα (01.02). Και νέα παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι...

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor γεμάτο εντάσεις και υψηλό ανταγωνισμό έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα (01.02). Στο ριάλιτι επιβίωσης για την ώρα η «μπλε» ομάδα είναι αυτή που κυριαρχεί, αφού έχει ανεβάσει στο 9-0 το σερί νικών της απέναντι στους «κόκκινους», ωστόσο, φαίνεται πως στην ομάδα τους παρά τις νίκες δεν λείπει η γκρίνια.

Την ίδια στιγμή, οι «κόκκινοι» δείχνουν να ανεβαίνουν αγωνιστικά και μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Ιγγλέζου δείχνουν πεισμωμένοι και έτοιμοι να πάρουν επιτέλους την πολυπόθητη νίκη που θα σημάνει και το restart της ομάδας στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01.02), βέβαια, αναμένεται να δούμε μια ακόμα παίκτρια να εισβάλει στο Survivor.

Μετά τους Ηλία Μπόγδανο και Δημήτρη Μακρόπουλο που παρουσιάστηκαν την Κυριακή στο Survivor και μπήκαν σε κόκκινη και μπλε ομάδα αντίστοιχα, έρχεται να προστεθεί στους πρώτους και μια γυναίκα που φαίνεται ότι μπορεί να κάνει τη… διαφορά.

Εκτός από την είσοδο της Καρολίνας Καλύβα, όμως, στο Survivor θα τραβήξει το ενδιαφέρον η πρώτη μάχη για την ασυλία αυτή την εβδομάδα.

«Κόκκινοι» και «μπλε» θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν πως δεν θα χάσουν κάποιο μέλος από την ομάδα τους. Τα Spoilers έχουν μιλήσει ήδη, ενώ δεν έλειψε και μια… γκάφα στο trailer του επεισοδίου που έχει ήδη δείξει τον νικητή.

Πέρα, όμως, από το αγώνισμα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Survivor έχει επιστρέψει – όπως είδαμε από την προηγούμενη εβδομάδα – κι η ατομική ασυλία. Εκεί, οι διαρροές αναφέρουν πως θα γίνει μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στους παίκτες της «μπλε» ομάδας για το ποιος θα καταφέρει να εξασφαλίσει το πολυπόθητο τοτέμ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως οι «κόκκινοι» θα «σπάσουν» επιτέλους την… κατάρα στο Survivor και θα καταφέρουν να πάρουν μια πρώτη σημαντική νίκη, βάζοντας παράλληλα τους «μπλε» στη διαδικασία να επιλέξουν υποψήφιο για αποχώρηση. Την εκλογή του Νίκου Μπάρτζη θα τη δούμε, εκτός απροόπτου, στο επόμενο επεισόδιο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Φόβος για «έκρηξη» κρουσμάτων έως και 40% τις επόμενες 15 ημέρες