MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.02) τη δεύτερη ασυλία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (02.02) τη δεύτερη ασυλία – Οι υποψήφιοι για αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για αυτή την εβδομάδα – Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η… κατάρα των «κόκκινων» έσπασε στο Survivor και μετά από οκτώ ήττες κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν τους «μπλε» και να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το twitter… ξεσάλωσε με τη νίκη της κόκκινης ομάδας, ενώ δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά οι εντάσεις και τα πικαρίσματα με τους μπλε, στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε.

Σε αυτό, πάντως, η μπλε ομάδα προχώρησε στην ψηφοφορία και αποφάσισε για την πρώτη παίκτρια που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Αυτή είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και την επέλεξαν για υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor οι περισσότεροι συμπαίκτες της με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Η συνέχεια στο Survivor περιλαμβάνει αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, στο οποίο και πάλι αναμένεται να πέσουν… κορμιά. Θα καταφέρει η μπλε ομάδα να ισοφαρίσει ή θα γευτούν οι κόκκινοι τη χαρά της νίκης για δεύτερη συνεχόμενη φορά; Τα spoilers ήδη έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν τον νικητή της αποψινής «μάχης».

Με το αποτέλεσμα του spoiler να δείχνει νέα νίκη των «κόκκινων», είναι δεδομένο πως από το Survivor αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει παίκτης των μπλε. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για παίκτρια. Εκτός από τη Βαλέρια που είναι ήδη υποψήφια, φαίνεται πως θα ψηφιστεί άλλη μια κοπέλα της ομάδας ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που έχει την ατομική ασυλία θα «δείξει» και άλλη μια, για να κλείσει η τριάδα των υποψήφιων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με spoiler που έχει κυκλοφορήσει από τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, από το Survivor φαίνεται πως αποχωρεί η Έλενα Κρεμλίδου. Σύμφωνα με όσα είπε στο «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η «Μαριπόζα» είναι αυτή που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο κι αναμένεται σύντομα να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής προς την Αθήνα…

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τις αντιδράσεις στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor, ειδικότερα αν επιβεβαιωθεί το spoiler που θέλει τη μπλε ομάδα να χάνει για δεύτερη φορά στη σειρά…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.261 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 244 οι διασωληνωμένοι