VIDEO

MEDIA

House of Fame: Τα πρώτα backstage πλάνα και δηλώσεις από το νέο talent show του ΣΚΑΙ

House of Fame: Τα πρώτα backstage πλάνα και δηλώσεις από το νέο talent show του ΣΚΑΙ

House of Fame: Έρχεται σύντομα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του House of Fame ξεκίνησε! Τέσσερις προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν έναν ρόλο διαφορετικό. Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος παίρνουν θέση για πρώτη φορά μαζί στην κριτική επιτροπή του House of Fame L’ Academia και είναι σίγουρο πως θα μας καταπλήξουν!

Ρόλο - πρόκληση στην παρουσίαση για πρώτη φορά, αναλαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα. Η απόλυτη performer με τη διεθνή καριέρα έχει κυκλοφορήσει συνεχόμενα No1 hits που κατακτούν κάθε φορά τα charts και μετρούν δεκάδες εκατομμύρια views στο You Tube, έχει κερδίσει βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης.

Η εκρηκτική show woman έρχεται να ανεβάσει… τη θερμοκρασία στη σκηνή του live του House of Fame L’ Academia.

Στα lives του show, οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη. Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν για το μέλλον των φοιτητών στην κορυφαία μουσική ακαδημία.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ και η εκπομπή, Love Ιt βρέθηκε στα backstage του νέου talent show.

«Από τους τέσσερις δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πιο... αυστηρός, μπορεί να είναι και ο Φοίβος. Η Καίτη Γαρμπή πάντως δεν νομίζω να είναι αυστηρή. Εκείνους που γνωρίζω και καλύτερα είναι η Καίτη μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο. Δεν νομίζω όμως ότι κανένας από τους κριτές, θέλει να είναι αυστηρός», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.