MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτές είναι οι δύο καλλονές που εισβάλουν στο παιχνίδι

Survivor Spoiler: Αυτές είναι οι δύο καλλονές που εισβάλουν στο παιχνίδι

Survivor Spoiler: Η Νικολέττα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα δούμε σύντομα στο Survivor.

Βαλίτσες ετοιμάζουν για τον Άγιο Δομήνικο τρεις νέοι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να «εισβάλλουν» στο Survivor για να ενισχύσουν Μπλε και Κόκκινους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Ευτυχείτε», δύο νέες καλλονές, θα προστεθούν στην κόκκινη και την μπλε ομάδα ο λόγος για την Νικολέττα Μαυρίδη και την Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώτη είναι η Νικολέττα Μαυρίδη, 26 ετών, που είναι καθηγήτρια pilates και χορεύτρια και την οποία είχαμε δει να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars» το 2018 στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ενώ την 25χρονη Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε και στον πρόσφατο κύκλο του «My Style Rocks», η οποία δηλώνει αθλήτρια και… influencer.

Ιδιαίτερα, ωστόσο θα απασχολήσει η τρίτη προσθήκη όπου αναμένεται να εισέλθει στην ομάδα των Μαχητών καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο λόγος για τον 30χρονο επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυστηρό lockdown σε Αχαΐα και Εύβοια - Όλα τα νέα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου