MEDIA

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το «ΒΥΖΑΝΤΙΟ»

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το «ΒΥΖΑΝΤΙΟ»

Survivor: Ναι καλά διαβάσατε! Ο Κώστας Παπαδόπουλος σαν άλλος… Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει ξεχωρίσει στο Survivor με τον ήρεμο τρόπο ομιλίας του, αλλά και τις συχνές αναφορές του στους Αγίους.

Ο ζαχαροπλάστης που έχει πει πολλές φορές ότι είναι πολύ θρήσκος, εκτός από την επαγγελματική του ιδιότητα, στο παρελθόν είχε δοκιμάσει την τύχη του και σε άλλο χώρο. Ο πατέρας τριών παιδιών ήταν υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος στις Αχαρνές, εκεί που κατοικεί, έχοντας στην κάρτα του τη λέξη «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» δείχνοντας την αγάπη του όπως ο… Κωνσταντίνος Κατακουζηνός στην κωμωδία «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε κατέβει στις εκλογές με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Κασσαβό, αλλά δεν τα κατάφερε! Τι δήλωνε τότε;

«Ζω και εργάζομαι στις Αχαρνές. Αγαπάω αυτό τον τόπο και η πρόταση - πρόκληση του καλού φίλου Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού να συστρατευτώ μαζί του στις εκλογές του Μαΐου με βρίσκει πιο έτοιμο από ποτέ!
Θα είμαι υποψήφιος με την Παράταξη Αχαρναί Ενεργοί Πολίτες γιατί πιστεύω πρώτα απ’ όλα στον Γιάννη Κασσαβό και στο έργο που μέχρι τώρα έχει επιδείξει. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας αυτό που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας, μία ασφαλής κοινωνία με ενεργούς πολίτες.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο, ενώ παράλληλα διδάσκει ως Καθηγητής στο ΙΕΚ Le Monde. Έχει κατά το παρελθόν διακριθεί σε δεκάδες Διεθνείς αλλά και Πανελλαδικούς Διαγωνισμούς Ζαχαροπλαστικής. Είναι Ποντιακής καταγωγής, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, αλλά παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του ασχολείται ενεργά με την πόλη που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράπερ Lamaniff: Ανατροπή! Εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Τι εξετάζει η Αστυνομία για την εξαφάνισή του