MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (14.02) το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (14.02) το έπαθλο φαγητού
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένονται νέοι παίκτες αλλά στο επεισόδιο της Κυριακής (14.02) θα γίνει μια ακόμα μάχη με έπαθλο το φαγητό.

Το «θερμόμετρο» έχει ανέβει κατακόρυφα στο Survivor. Ιδιαίτερα στη μπλε ομάδα, όπου υπάρχουν εντάσεις και διενέξεις μεταξύ των παικτών αλλά και το περιστατικό της φυγής των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη που έφερε «σκληρή» τιμωρία των δυο παικτών από την παραγωγή.

Οι εντάσεις αναμένεται να συνεχιστούν, αφού οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες του παιχνιδιού φέρνουν τους παίκτες στα όριά τους και οι αντιδράσεις τους είναι απρόσμενες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14.02) στο Survivor, πάντως, πέρα από τις πιθανές εισόδους για τις οποίες ήδη έχουμε αποκαλύψει αρκετά, θα δούμε και ακόμα μια μεγάλη «μάχη» με έπαθλο το φαγητό για την ομάδα που θα καταφέρει να συγκεντρώσει πρώτη τους 10 πόντους που απαιτούνται.

Η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή και σύμφωνα με τα spoilers ο νικητής θα κριθεί στο… νήμα. Θα καταφέρουν οι μπλε να δώσουν συνέχεια στις νίκες τους και να απολαύσουν φαγητό μετά την επικοινωνία που κέρδισαν στο τελευταίο αγώνισμα ή θα ανατρέψουν την κατάσταση οι κόκκινοι ενόψει και των δυο συνεχόμενων αγώνων ασυλίας;

Σύμφωνα με τις διαρροές, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο, οι μπλε είναι αυτοί που θα πάνε… χορτασμένοι στις μάχες για την ασυλία στα επεισόδια που θα δούμε στις αρχές της εβδομάδας στο Survivor.

Φαίνεται πως μια πιθανή νίκη τους, ωστόσο, θα πυροδοτήσει εντάσεις και στην κόκκινη ομάδα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι πρώην διάσημοι του Survivor αναμένεται να θέσουν θέμα αρχηγίας…

Πέρα από τις διαφορές τους, πάντως, οι παίκτες του Survivor έβαλαν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και δεν ξέχασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, έστειλαν μέσω βίντεο τις ευχές τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα για τη συγκεκριμένη ημέρα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συνολικά 94 νέα κρούσματα μεταλλάξεων - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται