MEDIA

Survivor: Χαμός στο Twitter με την Ελευθερίου (photos)

Survivor: Χαμός στο Twitter με την Ελευθερίου (photos)

Survivor: Η κάμερα δεν «ξεκολλάει» από πάνω της

Έχει γίνει συνήθεια πλέον για τον σκηνοθέτη του Survivor να παρουσιάζει «καυτά» πλάνα από το παιχνίδι. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση βοηθάει και η Ελευθερία Ελευθερίου και οι… στιλιστικές της επιλογές κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Προ ημερών σας είχαμε δείξει hot πλάνα που δεν κόπηκαν ποτέ στο μοντάζ και… ξεσήκωσαν το ανδρικό κοινό. Η Κύπρια τραγουδίστρια στα τελευταία αγωνίσματα έχει αποφασίσει αν αγωνίζεται με το μικροσκοπικό της μπικίνι και η κάμερα πέφτει συνεχώς πάνω της δείχνοντας τα… προσόντα της.

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Ελευθερία αγωνίζεται επίτηδες ή όχι με το μαγιό της, όπως και να έχει όμως δεν χρειάζεται η κάμερα να δείχνει πάντα στιγμές οι οποίες είναι πιο… πικάντικες.

Survivor spoiler σήμερα 1/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία (vid)

Ειδικά και μετά το χθεσινό (28/2) αγώνισμα, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν στο Twitter για αυτά τα πλάνα, τα οποία όμως δεν μπορούμε να σας τα μεταφέρουμε καθώς σχεδόν όλα είναι προσβλητικά και με σεξουαλικό περιεχόμενο. Μήπως άραγε πρέπει να πει κάποιος στην παίκτρια της μπλε ομάδας να φοράει το σορτσάκι της στα αγωνίσματα, όπως όλες οι άλλες παίκτριες, ή τουλάχιστον να «κοπούν» κάποια πλάνα όπως τα παρακάτω;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις