MEDIA

MasterChef: «Βόμβα» στο ριάλιτι – Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς (video)

MasterChef: «Βόμβα» στο ριάλιτι – Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς (video)

MasterChef: Μία έκπληξη περίμενε τους κριτές και τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής

Μετά το τεστ δημιουργικότητας στο χθεσινό (1/3) επεισόδιο του MasterChef, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους κριτές και τους παίκτες.

Ο Πάνος Ράπτης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι, τονίζοντας πως οι λόγοι είναι προσωπικοί.

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό και με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά την κόκκινη ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μαγειρέψαμε όμορφα, ευχαριστώ πολύ και τους κριτές κι όλο το MasterChef. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», είπε ο Πάνος απευθυνόμενος στους κριτές.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε τον λόγο που θέλει να αποχωρήσει, με τον παίκτη να απαντάει ότι πρόκειται για προσωπικούς λόγους.

«Δε θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω», δήλωσε ο Πάνος.

«Πρέπει να σου ζητήσω να βγάλεις την ποδιά σου, να την ακουμπήσεις στον πάγκο και να αποχωρήσεις από την κουζίνα του MasterChef», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος αποχώρησε.

Όσο για το νικητή του τεστ δημιουργικότητας; Αφού οι σεφ γεύτηκαν τα πιάτα φώναξαν μπροστά τις 4 καλύτερες προσπάθειες, αυτές του Αλέξανδρου, του Ιωάννη, του Τζιοβάνι και της Μαρίας.

Τελικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως η καλύτερη προσπάθεια και το πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία, ανήκει στον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική