MEDIA

Survivor: Ποια παίκτρια «μάγεψε» τον Ατζούν; (video)

Survivor: Ποια παίκτρια «μάγεψε» τον Ατζούν; (video)

Survivor: Χαρακτήρισε τον πανηγυρισμό της ως έναν από τους καλύτερους που έχει δει στο παιχνίδι

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε πολλά! Δύο αποχωρήσεις, τον Σάκη να βγαίνει εκτός ορίων, αλλά και τον 30χρονο να μιλά μαζί με την Μαριαλένα για τη σχέση τους μπροστά σε όλους.

Αφορμή για το τελευταίο, ήταν ο Ατζούν, ο οποίος πήρε τη θέση για λίγο στην παρουσίαση του reality, καθώς ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα. Ο Τούρκος παραγωγός πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, κέρασε τους παίκτες «μπακλαβά» και έπειτα «κέρασε» αποκαλύψεις.

Ο Ατζούν έκανε τα πειράγματά του σε αρκετούς παίκτες, όμως περισσότερο στάθηκε στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας απάντησε στις ερωτήσεις του για τη σχέση τους, βγάζοντας λαβράκι, καθώς έκανε τον Σάκης να αποκαλύψει μπροστά σε όλους το λόγο που μπήκε στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος και τη νίκη της μπλε ομάδας με 10-8, ο Ατζούν στάθηκε στο πανηγυρισμό της Νικολέτας. Η παίκτρια των κόκκινων μετά από νίκη της, πανηγύρισε χορεύοντας τσιφτετέλι, μαγεύοντας τον Ατζούν ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Δείτε το βίντεο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας