MEDIA

Γιώργος Λιβάνης: Ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας έδωσε «respect» στον πρώην (video)

Γιώργος Λιβάνης: Ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας έδωσε «respect» στον πρώην (video)

Γιώργος Λιβάνης: Τι είπε για τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor αλλά και για τον Σάκη Κατσούλη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος διατηρεί σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την παίκτρια που βλέπουμε να αγωνίζεται με τους μπλε στο Survivor.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη σύντροφό του αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σάκη Κατσούλη, πρώην σχέση της παίκτριας, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα αλλά και δίνοντάς του «respect».

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση η οποία πραγματικά είναι πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και αν θα πήγαινε ο ίδιος, απάντησε:

«Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή, να το ξεκαθαρίσω. Δεν θα πήγαινα γιατί, αρχικά, φοβάμαι τα αεροπλάνα και, επίσης, σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να "βγάλω στον τάκο" έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε τόσο πολύ το παιχνίδι. Δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Ενεργοποιήθηκε νέος κλάδος του ρήγματος – Κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας