MEDIA

Survivor spoiler 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 8/3: Έρχονται τα πάνω – κάτω

Όπως έχετε καταλάβει και εσείς, το κλίμα στην ομάδα των μπλε είναι σε τεντωμένο σχοινί και πλέον υπάρχει η κλίκα του Τζέιμς και η κλίκα του Σάκη.

Αριθμητικά υπερέχει η δεύτερη και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο τις υπόμενες μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα. Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, οι κόκκινοι θα κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που φυσικά δεν επιθυμούσε ο «πρίγκιπας» και η παρέα του.

Μπορεί ο Τζέιμς να έχει δεχθεί επίθεση τις προηγούμενες μέρες από τον Σάκη και από ότι είδαμε στο σημερινό trailer η ένταση μεταξύ τους να συνεχίζεται, όμως γνωρίζει πως είναι σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία γεγονότα τόσο αυτός, όσο και ο Νίκος με την Άννα Μαρία. Κανείς τους δεν ήθελε να χαθεί η ασυλία όμως αυτό φαίνεται πως θα γίνει και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για δύο από αυτούς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο «Πρωινό», η Άννα Μαρία Βέλλη είναι εκείνη που κερδίζει την ατομική ασυλία. Έτσι η μελαχρινή παίκτρια τη γλιτώνει αυτή τη βδομάδα, κάτι που δεν κάνει ο Νίκος. Ο αγρότης θα ψηφιστεί από την υπόλοιπη ομάδα και έτσι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία αποκλείεται να βγάλει για δεύτερο υποψήφιο την Τετάρτη τον Τζέιμς, οπότε αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το ποιος θα κερδίσει αύριο, καθώς αν οι κόκκινοι κάνουν το δύο στα δύο, ο «πρίγκιπας» θα ψηφιστεί σίγουρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται