MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (08.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (08.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Με αγώνισμα ασυλίας ξεκινάει η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τα νεύρα όλων θα συνεχίσουν να είναι τσιτωμένα στον Άγιο Δομίνικο…

Μετά το… ευχάριστο διάλειμμα της Κυριακής, όπου και πάλι δεν έλειψαν κάποιες μικρο-κόντρες ακόμα και στο παιχνίδι του κουίζ που γίνεται ανάμεσα στις δυο ομάδες, το Survivor επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς του. Το θερμόμετρο θα ανέβει κατακόρυφα καθώς οι δυο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία.

Όλα αυτά ενώ στους μπλε το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, με τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί να έχουν… ακονίσει τα νύχια τους και να είναι έτοιμες για μάχη. Ειδικότερα η παρουσία του Σάκη φαίνεται πως έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Τζέιμς, με αποτέλεσμα από εκεί που οι μπλε φαινόταν να είναι κυρίαρχοι του Survivor, να τσακώνονται μεταξύ τους καθημερινά.

Τη Δευτέρα (08.03) αναμένεται να δούμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και η μάχη των δυο ομάδων θα είναι σκληρή. Ποιος θα καταφέρει να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσει παίκτη; Τα spoilers έχουν ήδη δώσει τις απαντήσεις τους.

Με βάση τη διαρροή που θέλει νικητές τους κόκκινους, οι μπλε θα μπουν στη διαδικασία της διεκδίκησης της ατομικής ασυλίας. Ειδικότερα με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους, όπως έχουμε δει σε όλα τα τελευταία επεισόδια του Survivor, θα έχει μεγάλη σημασία ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει, αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος μετά το Συμβούλιο του Νησιού. Τα spoilers έχουν ήδη κυκλοφορήσει και για αυτή την περίπτωση κι έχουν όλες τις απαντήσεις.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια αλλά και οι αντιδράσεις που θα προκληθούν στους μπλε μετά από αυτή την εξέλιξη. Δεδομένα η δεύτερη ασυλία αυτής της εβδομάδας στο Survivor αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αφού μια ενδεχόμενη νέα νίκη των κόκκινων θα φέρει για τα καλά τη διχόνοια στη μπλε ομάδα και θα οδηγήσει τις σχέσεις των παικτών στα άκρα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος βρέφους από κορονοϊό: Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο - Τα συλλυπητήρια του πρωθυπουργού