MEDIA

MasterChef: Χαμός με την επιστροφή του Κωστή - «Έσταξαν φαρμάκι» (vid)

MasterChef: Χαμός με την επιστροφή του Κωστή - «Έσταξαν φαρμάκι» (vid)
Facebook

MasterChef: Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με μια αναπάντεχη έκπληξη και την επιστροφή του Κωστή στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Ράπτη από το MasterChef επέστρεψε ο Κωστής. Ωστόσο για τους περισσότερους παίκτες η έκπληξη αυτή ήταν δυσάρεστη, καθώς δεν ήθελαν να μπει και πάλι στον διαγωνισμό.

«Ήταν το χειρότερο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που κάναμε στο σπίτι όταν σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο της επιστροφής του», είπε η Μαρίνα, μιλώντας στην κάμερα.

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν και η δηλώσεις της Λίας: «Σήμερα είδα φίδια στον ύπνο μου. Λυπάμαι πάρα πολύ που λέω τέτοια πράγματα, αλλά όταν ήταν μέσα στο σπίτι μου έλεγε άλλα και μόλις έφυγε έμαθα ότι καθόταν και με έβριζε ασύστολα. Δε θα περάσει όμορφα μέσα στο σπίτι τώρα που γύρισε».

«Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι ρουφιάνοι, ύπουλοι, νυφίτσες και διπρόσωποι δε θέλω να μου λένε αλλά ούτε και να τους λέω καλημέρα», είπε από την πλευρά του ο Ιωάννης.

Διατεθειμένος μέχρι και να αποχωρήσει από το MasterChef εμφανίστηκε ο Διονύσης αν ο Κωστής κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον. «Αν κοιμηθεί ή αφήσει τα πράγματά του εκεί θα απευθυνθώ στην παραγωγή και θα ζητήσω να μου αλλάξουν δωμάτιο. Αν δε γίνει είμαι διατεθειμένος μέχρι και να αποχωρήσω».

Δείτε το βίντεο από την επιστροφή του Κωστή:

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στη Μαρίνα να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη και είπε: «Έκανε τη βόλτα του. Πήρε τον αέρα του. Ελπίζω να καταφέρει να προσαρμοστεί».

Παράλληλα, ο Διονύσης ως νικητής του Mystery Box είχε κάποια πλεονεκτήματα. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα δοκιμασία, ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα έχουν στη διάθεσή τους 45 λεπτά για να μαγειρέψουν και επιπλέον 5 λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν τα υλικά τους.

Στη συνέχεια, έκανε γνωστό στον Διονύση πως μπορεί να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του, οι οποίοι θα δυσκολευτούν μαγειρεύοντας μέσα σε 30 λεπτά.

Πρώτη και καλύτερη ήταν η Μαρίνα, η οποία στο MasterClass έκανε ένα σχόλιο που τον εξόργισε. Ο Διονύσης δεν ξέχασε αυτή την ατάκα λέγοντάς της: «Όταν προσβάλεις κάποιον μαγειρικά με ψεύτικο λόγο να είσαι έτοιμη να υποστείς τις συνέπειες».

Η Μαρίνα λίγα λεπτά αργότερα μιλώντας στην κάμερα είπε: «Εννοείται πως θέλει να με δυσκολέψει. Ο Διονύσης είναι ένας άνθρωπος που έχει "δαγκώσει" τη λα-μαρίνα. Έφαγε την πόρτα του και τώρα τον πονάει. Τι να κάνουμε; Ας πάει στον γιατρό να βγάλει το δοντάκι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θράψαλο «γίγας» σε παραλία της Κέας - Δείτε φωτογραφίες