MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (15.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (15.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: «Μάχη» για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το Survivor έχει πάρει… φωτιά και τα βλέμματα έχουν στραφεί στην κόκκινη ομάδα και στον πόλεμο που γίνεται με τον Τριαντάφυλλο να είναι στη μια πλευρά και τους υπόλοιπους στην άλλη. «Πυρά» φαίνεται πως δέχεται και η Μαριάνθη η οποία όπως φαίνεται θα είναι ο αμέσως επόμενος στόχος μετά τον «Ντάφυ» για την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, αφού οι πρωτεργάτες του «ντου» στον γνωστό τραγουδιστή, Γιώργος Κόρο και Γιώργος Ασημακόπουλος, άρχισαν να τα… χώνουν και σε αυτή.

Προβλήματα, βέβαια, στο Survivor έχει και η μπλε ομάδα αλλά οι τελευταίες νίκες τα έχουν κρύψει κάτω από το χαλάκι στην καλύβα τους. Η αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, βέβαια, δεν αποκλείεται να τους φέρει νέα ζητήματα, αφού φημολογείται πως μπορεί να υπάρξει ακόμα και μετακίνηση του Τριαντάφυλλου στη μπλε ομάδα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15.03), βέβαια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αγώνισμα της ασυλίας. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία διαδικασία οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη, με αποτέλεσμα να βγάλουν από δυο υποψήφιους και να αποχωρήσει ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, θα γίνει μεγάλη μάχη για τα αγωνίσματα ασυλίας και τα spoilers ήδη μας πληροφόρησαν για το νικητή στο πρώτο από αυτά.

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε για τον νικητή του αγωνίσματος, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία από την κόκκινη ομάδα στο Survivor. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή θα είναι η Νικολέττα και θα έχει ενδιαφέρον ποιον θα υποδείξει την Τρίτη (16.03) ως δεύτερο υποψήφιο. Διότι στο Συμβούλιο του Νησιού, που θα είναι ξανά επεισοδιακό, όλοι γνωρίζουμε ποιος θα πάρει όλες τις ψήφους και θα αναδειχθεί ως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση…

Αν δεν γίνει κάποια ολική ανατροπή, με τη Μαριάνθη να είναι μια περίπτωση που μπορεί να «σπάσει» ψήφους, ο Τριαντάφυλλος θα είναι για ακόμα μια φορά υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor - spoiler: Ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης - Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής