MEDIA

Survivor Spoiler 22/3: Η παραγωγή «πρόδωσε» το νικητή της πρώτης ασυλίας; (video)

Survivor Spoiler 22/3: Η παραγωγή «πρόδωσε» το νικητή της πρώτης ασυλίας; (video)

Survivor Spoiler 22/3: Γκάφα ή τρικ από την παραγωγή του παιχνιδιού;

Η αποχώρηση του Κοψιδά και η παραμονή του Τριαντάφυλλου, έχει φέρει νέες γκρίνιες στην κόκκινη ομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ξανά τον Τριαντάφυλλο να δέχεται «επιθέσεις» και αυτή τη φορά η Καρολίνα ξέσπασε εναντίον του. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας θα συνεχίσει και σήμερα να ρίχνει τα βέλη της στον «Ντάφυ», κάτι που είδαμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor.

Πέρα από αυτό όμως, μάθαμε -μάλλον- και τον σημερινό νικητή της πρώτης ασυλίας. Ένα πλάνο στο trailer δείχνει τους παίκτες της μπλε ομάδας από το πλάι και κανείς δεν φορά το κολιέ της ατομικής ασυλίας. Από την άλλη ο σκηνοθέτης δεν έχει δώσει κανένα συνολικό πλάνο στους κόκκινους παρά μόνο μερικά πρόσωπα.

Έτσι φαίνεται πως οι μπλε να έχουν κερδίσει την ασυλία και έτσι ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας μάλλον είναι παίκτης της κόκκινης ομάδας και φυσικά δεν φαίνεται στο trailer.

Η άλλη περίπτωση είναι το μοντάζ να έχει κάνει τη δουλειά του και να έχει «εξαφανίσει» το κολιέ από παίκτη της μπλε ομάδας (αν έχουν κερδίσει οι κόκκινοι) ή την ατομική ασυλία να έχει κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο trailer είναι ο μόνος παίκτης που δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν φοράει το κολιέ, καθώς μπροστά του βρίσκεται ο Αλέξης. Λέτε να μιλάμε για γκάφα ή τρικ του σκηνοθέτη ώστε να περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία το σημερινό επεισόδιο;

Δείτε το trailer:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στην επίταξη των γιατρών προχώρησε το υπουργείο Υγείας - Η δήλωση Κικίλια