MEDIA

Survivor Spoiler 31/3: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ποιες κοπέλες έρχονται σε ρήξη (video)

Survivor Spoiler 31/3: Χαμός στην κόκκινη ομάδα – Ποιες κοπέλες έρχονται σε ρήξη (video)

Survivor Spoiler 31/3: Στα… μαχαίρια και οι γυναίκες – Τι θα γίνει στον Άγιο Δομίνικο

Διαφορετικό είναι το σκηνικό που θα δούμε απόψε στο Survivor. Όλο αυτό το διάστημα βλέπουμε τους άνδρες να τσακώνονται μεταξύ τους, με τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη, Τζέιμς και Νίκο να δέχονται τα περισσότερα «πυρά».

Αυτή τη φορά η ένταση ανεβαίνει στο κόκκινο μεταξύ των γυναικών στην κόκκινη ομάδα. Βλέπουμε στο trailer πως η Μαριάνθη γίνεται έξω φρενών με τη Νικολέτα και ξεσπάει έντονος καυγάς.

Η Νικολέτα με ειρωνικό ύφος απαντά στην υποψήφια παίκτρια της κόκκινης ομάδας, κάτι που την κάνει «τούρμπο» και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε τι έχει συμβεί και ποια θα είναι τα… απόνερα από αυτή τη διαμάχη, αν μείνει στο παιχνίδι η Μαριάνθη.

Παράλληλα, η έτερη υποψήφια, Ελένη Χαμπέρη, μιλά στην κάμερα και ξεσπά σε κλάματα λέγοντας πως θέλει να παραμείνει πολύ στο παιχνίδι, αλλά νιώθει πως θα φύγει.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία απόψε και μπορεί στο κοινό να μην φαίνεται τόσο σημαντικός όσο εκείνοι της ασυλίας, όμως για τους παίκτες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους τόσο καιρό, ίσως να είναι ο σημαντικότερος.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι μπλε κερδίζουν και πάλι σήμερα! Μπορεί να έχουν μείνει μόλις 7 άτομα στην ομάδα τους, όμως δείχνουν ασταμάτητοι και όσο στην κόκκινη ομάδα συνεχίζουν να «τρώγονται», οι αντίπαλοι θα συνεχίζουν να παίρνουν νίκες και να απολαμβάνουν έπαθλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο δύσκολη εξίσωση! Τα νέα δεδομένα για λιανεμπόριο, σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις