MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Επιστρέφουν δύο παίκτες;

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler: Ο Ατζούν φαίνεται πως ετοιμάζει κι’ άλλες εκπλήξεις

Τα πάνω-κάτω αναμένεται να φέρει -ξανά- ο Τούρκος παραγωγός με τις αποφάσεις του. Στο παιχνίδι έχουν μείνει 15 παίκτες μετά και την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, όμως τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες για επιστροφή δύο παικτών στο Survivor.

Η παραγωγή φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μπουν δύο παίκτες ώστε να καλυφθούν τα κενά από οικειοθελείς αποχωρήσεις και να τελειώσει το ριάλιτι επιβίωσης στις αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πρέπει ως τότε να έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο πέντε παίκτες για τον ημιτελικό και έτσι θα χρειαστούν δύο προσθήκες.

Ο ένας παίκτης που ακούγεται πως θα επιστρέψει στο Survivor, είναι ο Κρις Σταμούλης. Το όνομά του για επιστροφή στο παιχνίδι ακούγεται εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως αν πρέπει να μπει κάποιος παίκτης στο παιχνίδι, ο Κρις είναι ψηλά στη λίστα.

Η «βόμβα» θα σκάσει αν στο νησί επιστρέψει η Άννα Μαρία Βέλλη. Ναι, καλά διαβάσατε! Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, το όνομα της Youtuber ακούγεται πολύ έντονα και αν επιστρέψει θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς θα ενωθεί και πάλι με τους Τζέιμς και Νίκο.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι σίγουρα και πρόκειται μόνο για φήμες. Η αλήθεια είναι πως η επιστροφή οποιουδήποτε παίκτη θα είναι κάτι άδικο για εκείνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Γενικότερα και η προσθήκη νέου παίκτη θα είναι κάτι άδικο, καθώς όσοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν βιώσει την πείνα για τα καλά, με τις δυνάμεις τους να έχουν πέσει. Έτσι το να μπει κάποιος νέος παίκτης αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, θα σημαίνει αυτόματα πως θα έχει το πλεονέκτημα καθώς και φαγωμένος θα είναι, αλλά θα γνωρίζει και πολύ καλά το τι συμβαίνει έξω και τη γνώμη του κόσμου για κάθε παίκτη. Έτσι θα μπορεί να κινηθεί ακόμα καλύτερα στο νησί.

Βέβαια σε αυτό το παιχνίδι έχουμε δει πολλές εκπλήξεις, καθώς ο Ατζούν γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να μεγαλώνει συνεχώς την τηλεθέαση…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Φάκελος Μένιος Φουρθιώτης»: Το χρονικό της υπόθεσης που έβαλε «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό