MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (11.04) το έπαθλο – Ξεσπάει ο Ηλίας, οργιάζουν οι φήμες

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (11.04) το έπαθλο – Ξεσπάει ο Ηλίας, οργιάζουν οι φήμες
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Σε οριακή κατάσταση οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα το έπαθλο.

Το Survivor συνεχίζεται με την κόντρα των παικτών των δυο ομάδων να έχει φτάσει στα άκρα. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως οι περισσότεροι καυγάδες αφορούν παίκτης της ίδιας ομάδας. Ειδικότερα στην κόκκινη ομάδα επικρατεί μεγάλος αναβρασμός, αφού οι «κλίκες» που έχουν σχηματιστεί και οι αντεγκλήσεις έχουν φτάσει σε… άλλο επίπεδο.

Ειδικότερα οι επιθέσεις που έχει εξαπολύσει ο Αλέξης Παππάς προς τον Ηλία Μπόγδανο, έχουν έρθει στο επίκεντρο με τον δεύτερο να βγαίνει εκτός εαυτού και να τον απομακρύνουν… σηκωτό ακόμα και παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Ηλίας φαίνεται να έχει πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο παιχνίδι, τόσο που σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ να φαίνεται πως έχει ξεσπάσει σε κλάματα.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως καθημερινά προκύπτουν και νέα ζητήματα για την παραγωγή του Survivor. Οι φήμες οργιάζουν και αφορούν ακόμα και επεισόδια ανδρών security με παίκτες αλλά και πιθανότητα αποχώρησης κάποιων άλλων. Ειδικότερα, για τον Σάκη Κατσούλη υπήρξε έντονη φημολογία πως θα κληθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων, ωστόσο, οι φήμες διαψεύστηκαν άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, το Survivor διαρκώς «γεννά» τέτοια ζητήματα που έρχονται στην επικαιρότητα και προκαλούν συζητήσεις. Πέρα, δηλαδή, από το αγωνιστικό κομμάτι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού αφορά και στην… ίντριγκα που δημιουργείται τόσο λόγω των προσωπικών σχέσεων που έχουν μεταξύ τους κάποιοι παίκτες όσο και λόγω των εντάσεων.

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τους παίκτες να καλούνται να δώσουν -για άλλη μια φορά- το 100% των δυνάμεων τους. Μπορεί να βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να πανηγυρίζει, κάτι που σημαίνει πως -επιτέλους- φέρνει νίκη στην ομάδα του, όμως μην ξεγελιέστε. Τα spoilers έχουν ήδη μιλήσει! Οι μπλε κερδίζουν και σήμερα το έπαθλο του φαγητού.

Μπορεί η παραγωγή να προχώρησε στις αλλαγές των ομάδων ώστε να αυξηθεί η δυναμική των κόκκινων και να υπάρχει ανταγωνιστικότητα, όμως για ακόμη μια φορά δεν δείχνουν έτοιμοι να ανταγωνιστούν τους ισχυρούς μπλε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας - Ο επικήδειος του γιου και το τραγούδι που συγκλόνισαν