MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 20/4: Οριστικό! Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 20/4: Αυτή και αν θα είναι μάχη! Ποιοι είναι οι τελικοί υποψήφιοι

Από νωρίς σήμερα έχετε όλα τα νέα για το τι θα δούμε απόψε στο Survivor.

Η μπλε ομάδα δείχνει πως κυριαρχεί. Και με κόντρες ανάμεσα στους παίκτες και χωρίς, οι μπλε είναι αγωνιστικά καλύτεροι και μετά την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας χθες, σήμερα κάνουν το 2-0.

Τα… κουκιά είναι μετρημένα πλέον. Ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για 8η φορά και πάει ολοταχώς να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου. Από τη στιγμή που οι γυναίκες της ομάδας δεν μπορούν να ψηφιστούν και την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, δύο από τους Αλέξη, Γιώργο και Ηλία θα έβγαιναν στον τάκο μαζί με τον «Ντάφυ».

Μετά και τη σημερινή ήττα λοιπόν, οι κόκκινοι στη ψηφοφορία θα βγάλουν τον Αλέξη Παππά ενώ η επιλογή του Σάκη Κατσούλη θα είναι εύκολη. Ο 30χρονος που πήρε το κολιέ της ασυλίας θα δώσει για τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι σαφώς πιο αδύναμος από τον Ηλία Μπόγδανο.

Έτσι πάμε στην τριάδα Τριαντάφυλλος, Αλέξης και Γιώργος. Όσο για το ποιο είναι το φαβορί για αποχώρηση;

Σύμφωνα με διαδικτυακές ψηφοφορίες αλλά και με όσα γράφονται στο Twitter όλο αυτό το διάστημα, ο Αλέξης Παππάς μοιάζει να είναι με το 1,5 πόδι εκτός Survivor. Όμως το έχουμε ξαναπεί. Άλλο το πληκτρολόγιο και άλλο ο κόσμος που ψηφίζει κανονικά και δίνει λεφτά. Μένει να δούμε αν θα γίνει η μεγάλη έκπληξη ή θα επιβεβαιωθούν αυτές οι ψηφοφορίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοπάρτι: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά dj και διοργανωτές – Σαρώνουν τα social media