MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 21/4: Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 21/4: Ποιος παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους; 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε να βγαίνει η τελική τριάδα των υποψηφίων γι΄αυτή τη βδομάδα.

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκαν στον τάκο, με το τηλεοπτικό κοινό να παίρνει, όπως πάντα, την απόφαση.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά, όμως εκείνο δεν τον άκουσε και ο «Ντάφυ» παραμένει στο παιχνίδι.

Η «μάχη» θα γινόταν ανάμεσα στους Γιώργο και Αλέξη εξ’ αρχής με τον δεύτερο να σας αναφέρουμε πως είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.

Το ταξίδι του Αλέξη Παππά στο Survivor, τελειώνει απόψε, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού. Το μοντέλο και ηθοποιός δεν θα καταφέρει να κοντραριστεί με τον Τζέιμς τελικά, κάτι που ζητούσε συνεχώς, και έτσι ακόμα ένας παίκτης της μικρής αυτής κλίκας φεύγει.

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και έτσι μένουν οι Τριαντάφυλλος, Σάκης και Μαριαλένα. Ο Σάκης μπορεί να μην κινδυνεύει, καθώς βάσει στατιστικών είναι ο πιο δυνατός παίκτης στο παιχνίδι, όμως η θέση του «Ντάφυ» αρχίζει να κουνιέται επικίνδυνα.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού να στρέφεται στη σημερινή αποχώρηση, όμως έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό έπαθλο είναι ίσως το πιο σημαντικό, καθώς μιλάνε με τα αγαπημένα τους συγγενείς τους ή άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που έχουν ανάγκη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι η κόκκινη! Ναι το ξέφρενο σερί των μπλε σταματάει απόψε, με τους κόκκινους να χαμογελούν επιτέλους πριν δουν έναν παίκτη από την ομάδα τους να αποχωρεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τριπλό «χουνέρι» της Ελλάδας στον Ερντογάν: Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο «σουλτάνος»