MEDIA

Survivor Spoiler 28/4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα – Ποιος βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση

Survivor Spoiler 28/4

Survivor Spoiler 28/4: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας; Μπλε ή κόκκινοι;

Στο χθεσινό (27/4) στο επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους μπλε να παίρνουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και να στέλνουν τους κόκκινους στο συμβούλιο για να ψηφίσουν δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Εκεί η κάλπη έβγαλε τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζαμε από τη Μεγάλη Δευτέρα τον πρώτο υποψήφιο που ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Παύλος Γαλακτερός έχοντας κερδίσει το κολιέ της ασυλίας, έκλεισε την τετράδα με τον Τζέιμς Καφετζή.

Απόψε ένας από τους τέσσερις θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, όμως πριν συμβεί αυτό θα έχουμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι κόκκινοι. Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι απόψε θα χαμογελάσουν και πάλι.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Ακόμα δεν γνωρίζουμε το επίσημο αποτέλεσμα, όμως όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα σας δίνουμε μία πρώτη εκτίμηση βάσει των διαδικτυακών poll.

Μεγάλο φαβορί για να φεύγει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης μπορεί τις προηγούμενες φορές να βρέθηκε ψηλά στις ψηφοφορίες, όμως αυτή τη φορά δεν φαίνεται να τα καταφέρνει.

Χαρακτηριστικό είναι το poll του Quizchef.gr, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις το 5% της προτίμησης των χρηστών του διαδικτύου, ενώ οι δύο που βρίσκονται στην κορυφή έχουν σαρώσει σε ψήφους.

Βέβαια δεν μιλάμε για επιβεβαιωμένο spoiler αλλά για μία διαδικτυακή ψηφοφορία. Η ουσία όμως είναι πως αυτές πέφτουν πάντα σχεδόν μέσα, όποτε βάσει αυτού, ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχωρεί από το Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Φουρθιώτη: Το σακίδιο που «έκαψε» τους ποινικούς και η έρευνα στο λάπτοπ