MEDIA

Survivor Spoiler σήμερα 3/5: Επιστροφή με… στοίχημα – Αυτοί είναι το φαβορί για την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 3/5: Με νέο επεισόδιο επιστρέφει σήμερα το ριάλιτι επιβίωσης και ο «πόλεμος» συνεχίζεται…

Το Survivor δεν προβλήθηκε την Κυριακή (2/5) λόγω Πάσχα και επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας με τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Όπως έχουμε δει και στο trailer του επεισοδίου, στο στόχαστρο βρίσκονται και πάλι Τζέιμς και Νίκος. Όπως αναφέρει ο «πρίγκιπας», θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Αρχικά πρέπει να πούμε πως η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα δεν θα πάρει μόνο την πρώτη ατομική ασυλία, αλλά θα κάτσει να απολαύσει ένα Πασχαλινό τραπέζι με τα όλα του!

Όπως καταλαβαίνετε το κίνητρο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο και για τις δύο ομάδες, όμως μία στο τέλος θα τα καταφέρει. Οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τους κόκκινους!

Η κόκκινη ομάδα δείχνει πως έχει δυναμώσει μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, και ας μην ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης, με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει και να έχουν έρθει όλοι πιο κοντά.

Μόλις επιβεβαιώσουμε 100% την πληροφορία μας, θα σας τη μεταφέρουμε άμεσα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Πρεμιέρα» για την εστίαση: Ανοίγει σήμερα μετά από lockdown έξι μηνών