MEDIA

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η γυμνή βουτιά των κόκκινων

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η γυμνή βουτιά των κόκκινων

Survivor: Το είπαν και το έκαναν οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος – «Μαύρο πρόβατο» και πάλι ο Τζέιμς

Τα πάντα είχε το πασχαλινό επεισόδιο του Survivor το οποίο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (3/5).

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το πρώτη ασυλία της εβδομάδες και το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 7-0 ( ! ) όμως οι μπλε κατάφεραν να επανέλθουν κάνοντας το σκορ 9-8. Ευτυχώς, για τους κόκκινους, δεν «αυτοκτόνησαν» στο τέλος και έτσι κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και στη συνέχεια απόλαυσαν ένα πασχαλινό τραπέζι γεμάτο… Ελλάδα.

Πριν το αγώνισμα, ο Ηλίας μαζί και με τον Ασημακόπουλο έβαλαν στοίχημα ότι αν η κόκκινη ομάδα κερδίσει τον αγώνα, θα τρέξουν γυμνοί με το τοτέμ έως την θάλασσα. Οι δύο παίκτης της κόκκινης ομάδας το είπαν και το έκαναν σκορπώντας γέλιο σε όλους.

Στο συμβούλιο του νησιού για ακόμα μια φορά, όλοι τα είχαν με τον Τζέιμς και όπως ήταν αναμενόμενο ο «πρίγκιπας» συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του στη μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι ο ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Κόρο και τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει ο σημερινός αγώνας, καθώς αν οι μπλε χάσουν ξανά, τότε αυτόματα οι Παύλος και Νίκος Μπάρτζης θα είναι υποψήφιοι, καθώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν και έτσι η διαδικασία δυστυχώς για εκείνους είναι ξεκάθαρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμική Αεροπορία: «Εφιάλτης» των Τούρκων! Rafale, «οχιές» και F-35 στα χέρια των κορυφαίων πιλότων