MEDIA

Survivor Spoiler 5/5: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα (video)

Survivor Spoiler 5/5

Survivor Spoiler 5/5: Ποιος παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Το μεγαλύτερο ντέρμπι σε ψηφοφορία στο φετινό Survivor έλαβε τέλος, καθώς τα αποτελέσματα έχουν βγει και ήδη ο χαμένος βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο.

Τζέιμς, Νίκος και Παύλος έδωσαν μία τεράστια μάχη για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι τρεις παίκτες έχουν πολλούς fans όμως ένας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε.

Αυτός είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Ο νεαρός βρέθηκε υποψήφιος με τα «θηρία» της μπλε ομάδας και μπορεί κάποιοι να νόμιζαν πως θα φύγει εύκολα, όμως τα αποτελέσματα ανάμεσα στους τρεις παίκτες ήταν εντελώς κοντά, με τον Παύλο όμως να είναι τελευταίος στην προτίμηση του κοινού.

Έτσι το «δίδυμο» Τζέιμς και Νίκου συνεχίζουν στο Survivor και οδεύουν ολοταχώς για την τελική δεκάδα όπου το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Να θυμίσουμε πως από την άλλη βδομάδα, αν χάσουν οι μπλε, οι οποία θα μείνουν πέντε, μπορούν να ψηφιστούν και οι γυναίκες, έτσι φαντάζει δύσκολο να μην δούμε τους δύο κολλητούς στην τελική δεκάδα.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Οι κόκκινοι έχουν κερδίσει τις δύο ασυλίες της εβδομάδας, έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους και το στομάχι πιο γεμάτο, όμως οι μπλε έχουν δείξει πως δεν τα παρατάνε ποτέ.

Μπορεί το κλίμα στην ομάδα να είναι χάλια και όλοι να τα έχουν βάλει με τους Τζέιμς και Νίκο, όμως έχουμε ξαναπεί πως στα αγωνίσματα γίνονται όλοι «ένα» ακόμα και ας χάσουν. Ακόμα μία απόδειξη η σημερινή!

Οι μπλε θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας λίγο πριν μείνουν με πέντε παίκτες και έτσι θα χαμογελάσουν πριν «βαρύνει» το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού όπου και θα αποχωρήσει ένας παίκτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος στο Newsbomb.gr: Τότε θα έχουμε 75-80% πλήρως εμβολιασμένων -Τι ποσοστό ανοσίας υπάρχει;