MEDIA

Τάμτα: Αν μου έκαναν Ελλάδα και Γεωργία πρόταση για τη Eurovision θα διάλεγα την Ελλάδα

Τάμτα

Για την Eurovision, την αγάπη της για την Ελλάδα και την προσωπική της ζωή μίλησε η Τάμτα

Την αγάπη της για την Ελλάδα χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Eurovision εξέφρασε η Τάμτα μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ έκανε και εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή.

Όταν, δηλαδή, η Τάμτα ρωτήθηκε αν θα λάμβανε μέρος ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision εκείνη απάντησε θετικά ενώ εξήγησε ότι αν της γινόταν ταυτόχρονη πρόταση από την Ελλάδα και τη Γεωργία, θα επέλεγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι δεν είναι στα σχέδιά της να ξανακάνει οικογένεια με τον σημερινό σύντροφό της.

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση. Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε».

«Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Η βραδιά επιφύλασσε μια μοναδική έκπληξη στην Τάμτα καθώς οι συνεργάτες της από την δισκογραφική εταιρία Minos EMI UNIVERSAL και την εταιρία Management Erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για την τελευταία επιτυχία της Τάμτα και του δημοφιλούς ράπερ Mente Fuerte «Δεν είσαι εδώ».

Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος του lockdown! Άλμα ελευθερίας από σήμερα – Τι αλλάζει στη ζωή μας