MEDIA

Survivor Spoiler 16/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού (vid)

Survivor Spoiler 16/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού (vid)

Survivor Spoiler 16/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού - Το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής, θα έχει αποχώρηση Μπάρτζη και σχηματισμό νέων ομάδων

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, κάτι που μας έχει αποδείξει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πάρα πολλές φορές.

Με νέες συνθέσεις θα παραταχθούν Κόκκινοι και Μπλε στο αποψινό αγώνισμα για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τις δύο νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν, με τους Μπλε να αποτελούνται από τη Μαριαλένα, την Καρολίνα, τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρομι, ενώ η Ελένη Χαμπέρη μετακομίζει στην Κόκκινη Ομάδα με τους Ηλία, Ασημακόπουλο, Νικολέτα και Σάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται ανακατάταξη των ομάδων φέτος.

Την ίδια ώρα, τόσο στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, όσο και στο αγώνισμα απών είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα υγείας τις προηγούμενες μέρες και εξετάστηκε από γιατρούς. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4, ακολουθώντας τον φίλο του.

Έτσι, μετά τον Τζέιμς Καφετζή, ένα ακόμη μεγάλο φαβορί βρίσκεται εκτός παιχνιδιού αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες όπως θα φανεί στη συνέχεια.

Survivor Spoiler 16/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν, όμως η μάχη της επιβίωσης συνεχίζεται! Ποιοι παίκτες θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ποιοι θα λυγίσουν;

Στο πρώτο αγώνισμα επάθλου με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων, αυτοί που απόψε θα δούμε να κατακτούν την πρώτη τους νίκη είναι οι Μπλε, με τον Τριαντάφυλλο να αγωνίζεται κανονικότατα, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής (16/5):

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Τον ήθελαν νεκρό