MEDIA

Survivor spoiler σήμερα (30/5): Αυτοί κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο

Survivor SPOILER

Survivor spoiler σήμερα (30/5): Με άλλο ένα μεγάλο έπαθλο επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor σήμερα, Κυριακή - Όλα όσα θα δούμε

Μέχρι στιγμής, είδαμε το έπαθλο με το καταμαράν, με το ελικόπτερο και με το ταξίδι στο Μαΐάμι, ενώ το βράδυ της Κυριακής (30/05) η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει ξανά στο Μαϊάμι, αλλά αυτή τη φορά για συγκεκριμένο σκοπό.

Ειδικότερα, οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και θα δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Survivor spoiler σήμερα (30/5): Αυτοί κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο

Αυτή τη φορά το αγώνισμα θα είναι ατομικό και όχι ομαδικό. Ο καθένας θα διεκδικήσει το έπαθλο για τον εαυτό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο θα είναι οι νικητές.

Αυτοί οι δύο θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ακόμα ένα παίκτη ο καθένας που θα τους συνοδεύσει. Άρα τέσσερα θα είναι τα άτομα που θα απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ποιοι θα τα καταφέρουν και θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι για την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς; Τα spoiler αναφέρουν νικητές τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο. Μένει βέβαια να δούμε αν θα επαληθευτούν και τι θα γίνει με τον Ηλία που έχει πρόβλημα με το διαβατήριό του. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος που στο τελευταίο αγώνισμα δέχτηκε πρόταση φιλοξενίας στην Τουρκία από το Ατζούν για αντιστάθμισμα σε περίπτωση που κέρδιζε.

Οι δύο νικητές θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ακόμα έναν που θα τους συνοδεύσει στο ταξίδι. Ο Σάκης θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει μαζί του την Μαριαλένα και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι δύο που θα τους συνοδεύσουν.

Δείτε το τρέιλερ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Εν ψυχρώ εκτέλεση 34χρονου σε καφετέρια - Του είχαν στήσει δολοφονική ενέδρα το Φεβρουάριο