MEDIA

Big Brother: Χαμός με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ - Η ανάρτηση «φωτιά» του τραγουδιστή

Τσαλίκης Big Brother

Big Brother: Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στον τηλεοπτικό σταθμό

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε από την Αυστραλία και στο αεροδρόμιο ανέφερε στους δημοσιογράφους πως θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει ήδη με τον ΣΚΑΪ πριν φύγω, παραπάνω από δύο μήνες. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Το πρωί της Τετάρτης η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Happy Day»:

«Ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία κι ενώ έχει υπογράψει από τις 15 Απριλίου, μετά από διαπραγματεύσεις ενός μήνα, έρχονται οι “σειρήνες” και τον κυκλώνουν διάφορα δημοσιεύματα, που αμφισβητούν το γεγονός ότι θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. Τον πήραν και τηλέφωνο και του είπαν διάφορα και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον σταθμό. Στο τηλέφωνο δεν του απαντούσαν τα στελέχη που έψαχνε. Κάποια στιγμή δέχτηκε τηλέφωνο από συνεργάτες του, που του είπαν μήπως προβούν σε κάποια λύση του συμβολαίου.

Η εξήγηση που δίνει επίσημα το κανάλι είναι ότι ενδεχομένως δεν γίνει η παραγωγή, ότι έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και μπορεί να μην βγει το Big Brother. Επίσης, έγινε και ένα ραντεβού με τον Γιώργο Τσαλίκη και πέρα από τα παραπάνω που ειπώθηκαν, δόθηκε και μια άλλη εξήγηση ότι ναι μεν έχουμε υπογράψει, αλλά η παραγωγή έχει διαφωνίες ως προς το πρόσωπο του παρουσιαστή και δεν εγκρίνει. Σήμερα λήγει η διορία που έχει δώσει ο Γιώργος Τσαλίκης, το συμβόλαιο είναι πολύ ισχυρό και έχει χάσει πολλές δουλειές που θα μπορούσε να κάνει. Αν δεν μιλήσουν σήμερα οι δύο πλευρές, έχει ετοιμάσει ήδη αγωγές και θα κινηθεί νομικά».

Αργότερα, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και στο «Ευτυχείτε» είπαν ότι από τον ΣΚΑΪ θα καταγγείλουν το συγκεκριμένο συμβόλαιο για λόγους εχεμύθειας. Από εκεί και πέρα από τον ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι δεν θα του προταθεί κάτι άλλο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιώργου Τσαλίκη, όπως είπαν στην εκπομπή του Open, δεν υπάρχει όρος εχεμύθειας στο συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος πόσταρε μια εικόνα όπου ποζάρει μπροστά στο λογότυπο του Big Brother αλλά και ένα βίντεο από τη στιγμή που υπογράφει το συμβόλαιο του κεντρικού παρουσιαστή του ριάλιτι.

«”Εσύ τι να μου πείς” λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω .. Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα. Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του big brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε. Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο “για εμάς” όπως ακούτε να της λέω. Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας.

Γιατί …Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανα γελάνε.. όλα αυτά παίζουν στη ζωή. Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

ΟΜΩΣ από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ΕΝΑ πράγμα!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΟΝΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΖΩ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι «χρυσές» παραλίες της Αττικής: «Καίνε» οι τιμές - Τι θα πληρώσετε για ένα μπάνιο;