MEDIA

Big Brother: Οικειοθελής αποχώρηση και «έκρηξη» στο σπίτι (videos)

Big Brother: Οικειοθελής αποχώρηση και «έκρηξη» στο σπίτι (videos)

Big Brother: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (7/9) – Ποιοι παίκτες ήρθαν πολύ κοντά

Την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το φετινό Big Brother, ακούσαμε τη Γιώτα να λέει στον «Μεγάλο Αδερφό» και τους παίκτες πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μετά από μερικές μέρες, η 38χρονη έκανε τα λόγια της πράξη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/9) η Γιώτα θέλησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι για προσωπικούς λόγους, αναφέροντας πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στο σπίτι.

«Μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι του Big Brother, αυτό το πολύ όμορφο σπίτι, με τους ανθρώπους εδώ πέρα τους πολύ διαφορετικούς από εμένα τουλάχιστον. Γιατί είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ τελικά να διαχειριστώ. Κάποιες ψυχές και κάποια μυαλά δεν μπορούν να μείνουν σε τέσσερις τοίχους. Πόσο μάλλον με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους μαζί. Ήμουν πολύ κοινωνικός άνθρωπος, μάλλον δεν είμαι τόσο πλέον. Γουστάρω πολύ την μοναχικότητά μου ώρες -ώρες και εδώ μέσα δεν την έχω. Ήταν ένα ταξίδι όμορφο…», είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα Μυλωνά για τους λόγους που αποχωρεί

Big Brother: Πέτσας και Ανχελίτα πιο κοντά από ποτέ!

Ο Παναγιώτης Πέτσαςκαι η Ανχελίτα ήρθαν πάρα πολύ κοντά και δεν έλειψαν τα τρυφερά πλάνα.

Οι δυο τους, έπεσαν να κοιμηθούν μαζί και ήρθαν πιο κοντά από ποτέ! Όπως θα δείτε και στα πλάνα του ΣΚΑΙ, ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού που φέτος θυμίζει περισσότερο Power of love παρά Big Brother.

Big Brother: Έκρηξη από τον Στηβ Μιλάτο

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Στηβ Μιλάτος κι ο Κώστας Στυλιανάκης στο Big Brother.

Τα σχόλια που έκανε ο Κώστας για το φλερτ που υπάρχει από τον Στηβ για την Σύλια Καραμολέγκου, φαίνεται ότι έχουν εκνευρίσει τον τελευταίο. Ωστόσο η κόντρα που υποβόσκει, ξέσπασε με αφορμή ένα κοτόπουλο και το γεγονός ότι ο Στηβ Μιλάτος βρήκε λιγότερο στην κουζίνα.

Ο Κώστας πήγε με ύφος να του δείξει ότι δεν πήρε ο ίδιος παραπάνω κομμάτια, με τον Στηβ να εκνευρίζεται και να βάζει τις φωνές: «Δεν λέω για εσένα… Εσένα κατηγόρησα; Φτάνει σήμερα, άντε. Ρώτησα γενικά, εσύ σκάσε. Κατηγόρησα κάποιον; Το είπα ευγενικά. Όποιος έχει την μύγα, να την βάλει εκεί που ξέρει.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμοί: Έως τέλος Σεπτεμβρίου οι αποφάσεις για την επέκταση της υποχρεωτικότητας - Ποιους αφορά

Ανάλυση Newsbomb.gr: Ακρίβεια, αυξήσεις, πληθωριστικές τάσεις και εναρμονισμένες πρακτικές

Ανοίγουν τα σχολεία: Τα μέτρα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στο Infographic του Newsbomb.gr