MEDIA

Mad Clip: Ο παππούς του κατά της πρώην συντρόφου του ράπερ (video)

Mad Clip: Ο παππούς του κατά της πρώην συντρόφου του ράπερ (video)
Instagram: madclip

Mad Clip: Ενοχλημένος με την πρώην σύντροφο του 34χρονου, Αρετή, ο παππούς του τράπερ

Ο παππούς του Mad Clip, το πρωί της Δευτέρας, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Πρωινό», φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την πρώην σύντροφο του εγγονού του Αρετή.

«Επειδή γράφουν εκεί διάφοροι ''τι ξέρει ο παππούς από το χωριό'' εγώ ήμουν στην Αθήνα 63 χρόνια και έχω φάει στο πεζοδρόμιο όλη τη κουλτούρα. Εγώ στην Αθήνα ήμουν εισπράκτορας στα λεωφορεία, μετά ήμουν υπάλληλος στον ΟΤΕ και για 47 χρόνια είχα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ήμουν πάντα κοντά στον εγγονό μου. Πονάω πολύ όπως πονάει όλη η οικογένεια, και οι παππούδες στην Αμερική που είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου που ήμουν στην Αθήνα», είπε ο παππούς του Mad Clip και συνέχισε:

«Δε γνωρίζω αν τα είχαν ξαναβρεί ή πότε ακριβώς χωρίσανε. Ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Αυτό ξέρω εγώ, Μάλιστα όταν ήταν να αγοράσει το αυτοκίνητο, ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου με τον γιο μου, τον πατέρα του δηλαδή, ο άλλος μου γιος, η γυναίκα μου και εγώ και του είπα, “ρε σε κοροϊδεύει, αν θέλει να σε παντρευτεί να σε αρραβωνιάσουμε σε έξι μήνες”. Ο εγγονός μου έκανε έξοδα, ψώνιζε πολλά και της Αρετής… Δε λέμε ότι τα λεφτά που είχε βγάλει ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή, για όνομα του Θεού, αλλά αυτή γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει. Η Αρετή εμένα με είχε αγκαλιάσει δυο φορές, όταν πήγαινα σπίτι του Παναγιώτη η Αρετή ήταν εκεί».

«Κάποιο διάστημα, προς το τέλος του 2018 μας είχε ζητήσει να μαγειρεύει η γυναίκα μου και για μένα και για την Αρετή. Άκουσα κάπου ότι η Αρετή είπε ότι είχαν σχέση αλλά τελικά δεν τα βρήκαν, τέσσερα χρόνια δηλαδή δε τα βρήκαν; Είναι δικό της θέμα. Το παράπονό μου είναι ότι αφού η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες, ήρθε, έδωσε συλλυπητήρια στην πρώην νύφη μου, έκλαιγε και μιλάγανε κανένα δεκάλεπτο και εμάς δε μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Ποια είναι η διαγωγή της; Και τον πατέρα του Παναγιώτη γνώριζε και εμάς. Μας ήρθε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;» κατέληξε ο παππούς του Mad Clip.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για ανεμβολίαστους: Η δυσάρεστη «έκπληξη» που αποκάλυψε το ΦΕΚ

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του