MEDIA

Πάρης Σκαρτσολιάς: Η τρομερή απώλεια και η είδηση που οδήγησε την οικογένειά του να κάνει μήνυση

Πάρης Σκαρτσολιάς: Η τρομερή απώλεια και η είδηση που οδήγησε την οικογένειά του να κάνει μήνυση

«Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Πάρης Σκαρτσολιάς ο οποίος αποκάλυψε την είδηση που είχε οδηγήσει την οικογένειά του να προχωρήσει σε μηνύσεις.

O Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε στο Love it, για το πως βίωσε την απώλεια του πατέρα του αλλά και την ψευδή είδηση που τον παρουσίασε ως νεκρό από ναρκωτικά, πριν από κάποια χρόνια.

Ο ηθοποιός, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν υπάρχει θέμα αν ξεπερνιέται εύκολα ή δύσκολα. Ποτέ των ποτών. Απλώς μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

«Το 2012 γράφτηκε ότι πέθανα από ναρκωτικά. Προχωρήσαμε σε μια μήνυση κατά αγνώστων που ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει τυπικά και νομικά, από κει και πέρα θεωρώ πως δεν ήταν προσωπικό. Ήταν μια μόδα αυτό, τότε. Οι γονείς μου εννοείται πως είχαν γίνει έξαλλοι. λογικό είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βίωσα μια τρομερή απώλεια, την σημαντικότερη που έχει συμβεί στη ζωή μου που τσακίστηκα. Ζω, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε», επισήμανε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, το «Πεφταστέρι» δεν θα με σίγουρα αλλά γιατί. Γιατί έχω μου είχε πει ο Χάρης πως θέλει να πάρει κόσμο που δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση. Αυτή είναι η σύμβαση δηλαδή της σειράς έτσι κι αλλιώς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση του Μπάλντουιν: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» - Νέα τροπή με τη σφαίρα, ήταν κανονική

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Ενόργανη: Η Καστρίτση καταγγέλλει βία και σεξουαλική παρενόχληση - «Με έσυρε από τα μαλλιά...»