MEDIA

Σασμός: Ο Μιχάλης Αλικάκος αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην σχέση Σεμίνας - Πετρή

«Σασμός»: Ο Μιχάλης Αλικάκος αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην σχέση Σεμίνας - Πετρή

Σασμός: Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην δραματική σειρά του Alpha, ενώ έδωσε και spoiler! 

Ο Διονύσης είναι ένας «αδίστακτος» άνθρωπος, ένας «χαρακτήρας που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους ήρωες με τους οποίους συναναστρέφεται», εξηγεί ο Μιχάλης Αλικάκος, ο Διονύσης, στη σειρά του Alpha, «Σασμός». Ο Μιχάλης Αλικάκος είναι «φρέσκος» μπαμπάς, για την ακρίβεια μπαμπάς 5 ημερών, αφού την Παρασκευή απέκτησε το πρώτο του παιδί, μία υγιέστατη και πανέμορφη κορούλα. Και , όταν τον συνάντησε η κάμερα της «Super Κατερίνας» έξω από το μαιευτήριο, δεν έκρυβε τη χαρά του και την ευτυχία που αισθανόταν. «Είναι έντονες οι στιγμές και τα συναισθήματα» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις πριν από λίγες ώρες έμαθε να αλλάζει πάνα!

Ο ρόλος του αναφέρεται σε μια προσωπικότητα αρκετά σκληρή, «ο Διονύσης είναι ένα τοξικό άτομο, μία τοξική προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος ο οποίος, ανά πάσα ώρα και στιγμή, θα δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω του. Αυτό θα κάνει και στα επόμενα επεισόδια στους χαρακτήρες με τους οποίους σχετίζεται. Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος. Θα δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό στο τηλεοπτικό κοινό» σημειώνει ο Μ.Αλικάκος.

Όσο για τη σχέση του με τη Σεμίνα, η οποία συνδέεται με τον Πετρή…. «θα μάθει για τη σχέση της Σεμίνας με τον Πετρή. Θεωρεί τη Σεμίνα κτήμα του. Δεν είναι μία υγιής ερωτική και συναισθηματική σχέση μεταξύ Διονύση και Σεμίνας. Επί της ουσίας ο Διονύσης θέλει να εξουσιάζει τη Σεμίνα, αυτό είναι το κύριο μέλημα και ο στόχος του» εξηγεί. Και προσθέτει, δίνοντας ένα spoiler: «Όταν η Σεμίνα αναπτύξει συναισθήματα σε σχέση με τον Πετρή κι ο Διονύσης ανακαλύψει τη σχέση μεταξύ τους, θα δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χίος: Πώς έγινε η τραγωδία με τους 4 νεκρούς μετανάστες - Κανείς δεν φορούσε σωσίβιο

Γιάννης Αϊβάζης: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο ηθοποιός - Η φωτογραφία με τον ορό

Εθνικό Πένθος για τη Φώφη Γεννηματά - Τι θα ισχύει σε όλη τη χώρα