MEDIA

Αίσιο τέλος στην κόντρα: Ο Θεοφάνους ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη

Αίσιο τέλος στην κόντρα: Ο Θεοφάνους ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη
«Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν», ανέφερε ο συνθέτης.

Η δημόσια συγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους στην Αθηνά Παντελίδη και την οικογένειά της μετά τις δηλώσεις για «κατάρες»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Θεοφάνους είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πως άκουσε την Αθηνά Παντελίδη πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας Παντελίδη, που έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους και τον καλούσε να ανακαλέσει.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…»

«Υπήρξε μία δημόσια τοποθέτηση του κ. Θεοφάνους ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη να καταριέται αυτόν και την οικογένεια του. Τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα μπορούσε για πάρα πολλούς λόγους. Δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή. Στείλαμε ένα εξώδικό για είναι πολύ προσβλητικό για μία μητέρα αυτό», εξήγησε ο δικηγόρος της Αθηνάς Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας.

«Προφανώς δεν είδε ποτέ τέτοιο περιστατικό και τον πληροφόρησαν λάθος», τόνισε ο κ. Λύτρας για το «συγνώμη» του κ. Γιώργου Θεοφάνους.

«Το θέμα αυτό έχει λήξει εδώ», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

«Δέχομαι τη συγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κ. Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δεν θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δεν συνέβη ποτέ», απάντησε η κ. Αθηνά Παντελίδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar

Σάλος με τις δηλώσεις Εξαδάκτυλου για τους μη εμβολιασμένους - Οργισμένοι οι νοσοκομειακοί γιατροί

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»