MEDIA

ΣΚΑΪ: Σκληρή ανακοίνωση για τη διαρροή ακατάλληλου βίντεο από το Big Brother

ΣΚΑΪ ροζ βίντεο big brother
Πήρε θέση ο ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις.
ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Ο τηλεοπτικός σταθμός πήρε θέση για ένα ακατάλληλο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και φέρεται να προέρχεται από το Big Brother. «Νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου», προανήγγειλαν από το Φάληρο.

Σάλος έχει προκληθεί εδώ και μερικά 24ωρα, από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο το οποίο φέρεται να προέρχεται από το Big Brother και τον ΣΚΑΪ. Πληροφορίες ανέφεραν πως στον σταθμό του Φαλήρου είχαν εντοπίσει στους κόλπους των τεχνικών τον άνθρωπο που προχώρησε στη λήψη και διανομή του υλικού, προετοιμάζοντας σκληρές συνέπειες.

Εν τέλει, την Πέμπτη (25.11), ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτήν, το υλικό αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα, ενώ υπογραμμίζεται πως το κανάλι δεν είχε καμία γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή στη διαρροή του υλικού στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ ενημερώνει πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ άφησε αιχμές για όσους εμφανίζονται «δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το φερόμενο ροζ βίντεο του Big Brother

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - ECDC: Σε «βαθύ κόκκινο» σχεδόν όλη η Ελλάδα στον χάρτη– Συναγερμός στην Ευρώπη

Μονοκλωνικά Αντισώματα: Θα συνταγογραφούνται για όσους πληρούν τα κριτήρια - Αναλυτικά η διαδικασία

«Πάγωσαν» οι Τούρκοι: Μυστήριο με περγαμηνές που βρέθηκαν σε κρύπτη της Αγιά Σοφιάς