MEDIA

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τις δηλώσεις Κούγια για Λιγνάδη: «Θα με τρελάνετε;» (video)

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τις δηλώσεις Κούγια για Λιγνάδη: «Θα με τρελάνετε;» (video)
Η έντονη ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Η έντονη ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Σε δίκη για 4 υποθέσεις βιασμού παραπέμπεται ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως Συμέλας Σαπίδου, η οποία είχε απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη ζητώντας την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», το πρωί του Σαββάτου, μίλησε σχετικά ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, προκαλώντας ωστόσο την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είναι συνήθης διαδικασία αυτή που ακολουθήθηκε. Αλλά στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Δεν τον έχουν καλέσει να δώσει εξηγήσεις. Δεν υπάρχει προηγούμενο να έχουν καταθέσει κάποιοι μηνύσεις από άλλες χώρες, να μην τους έχει δει εισαγγελέας, και να παίρνει στα σοβαρά ένας εισαγγελέας μια καταγγελία για μια πράξη που έγινε το 2010.

Ο κ. Λιγνάδης έδωσε απόλυτες εξηγήσεις σε βάθος πέντε ημερών. Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Για τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια θεωρώ ότι οι αποφάσεις τους είναι κατευθυνόμενες», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο κ. Λιγνάδης στη χειρότερη στιγμή της ζωής του, που είναι κρατούμενος, έχει την αίσθηση του χιούμορ. Έχει εξαιρετική παιδεία, είναι τιμή μου να με επιλέγει να τον υπερασπιστώ», τόνισε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μα στη συνθήκη που βρεθήκατε παρατηρήσατε αυτοσαρκασμό κ. Κούγια; Τώρα θα με τρελάνετε. Στις συνθήκες που βρεθήκατε κάνατε χιούμορ; Ο αυτοσαρκασμός που κολλάει; Αντιλαμβάνεστε πόσο προκλητικό είναι να λέτε ότι ένας άνθρωπος που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς ανήλικοι, ότι κάνει χιούμορ και διασκεδάζει με την κατάσταση. Είναι προκλητικό. Με προκαλεί που λέτε ότι αντί να είναι στα πατώματα, έκανε και χιούμορ» ανέφερε με έντονο ύφος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το στιγμιότυπο στα 13:00 και μετά...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξετάζονται δύο νέα ύποπτα κρούσματα «Όμικρον»

Big Brother: Ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε πρόταση γάμου στην Ανχελίτα και εκείνη αρνήθηκε (videos)

Εφιάλτης για ανήλικη στην Αμαλιάδα: Για τρία χρόνια τη βίαζε ο θείος και ο αδερφός της