MEDIA

Ρούλα Κορομηλά: «Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο»

Ρούλα Κορομηλά: «Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο»
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Η Ρούλα Κορομηλά με τις χρυσές επιτυχίες θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική βραδιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια με τις χρυσές επιτυχίες θα παρουσιάσει τη συγκλονιστική βραδιά με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και το «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00.

«Θαυμάζω τον αυθορμητισμό σου και την αμεσότητά σου, αλλά και την ευγένειά σου», είπε η Ρούλα Κορομηλά στη Δανάη Μπάρκα.

«Κάθε φορά που βγαίνω στην τηλεόραση παθαίνω το εξής: στα 5 λεπτά ή θα με πιάσει κάτι στο λαιμό και θα πνίγομαι ή δεν θα ξέρω που βρίσκομαι. στα πρώτα πέντε λεπτά, μετά ποιος με πιάνει!».

«Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο»

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή γυναίκα που κατάφερε τόσα πράγματα. «Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφορά στο κοινό και τους καλεσμένους», είπε.

«Έχω δουλέψει τόσα πολλά χρόνια που έχω στερηθεί τόσα πολλά πράγματα. Αυτό, το κάθε μέρα βάψιμο, το μαλλί, τα τακούνια, τις αλλαγές των ρούχων, να κοιμάμαι και να σκέφτομαι τι νούμερα θα δώσει η Nielsen, τι θα γράψουν αύριο.,,, Ένα άγχος και μια γλυκιά ταλαιπωρία που κάποιες στιγμές μου λείπει, γιατί μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα-δολοφονία: Το μαχαίρι των 33 εκατ. και η κρυψώνα – «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της